Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
eDreams
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Trip.comUSD 180
Agoda.comUSD 168
Destinia.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (337)
Filtrer anmeldelser
337 resultater
Vurdering fra reisende
79
134
81
29
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
134
81
29
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 337 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

God velkomst i resepsjonen og fine rom. Men jeg ville nok valgt å spise et annet sted hvis du ikke kan ha melk og gluten. Jeg gav beskjed ved innsjekk. Da jeg kom fikk jeg da ikke fra buffeen men fra kokken som var veldig hyggelig å sa at de hadde klargjort mat til meg. Fisk som de nå varmet i mikroen...det var tørt. Ble heller ikke bedre av at kelneren glemte drikke bestillingen. Drikken kom når vi var ferdig med å spise. På den positive siden, kjæresten min spiste fra buffen han syntes maten var ok. Til desserte fikk jeg blandet frukt. Tips. De har kake i frysen på rema uten allergener. Eller sorbe-is Kuttet vannmelon og eple mens den andre spiser nydelig eplekake med is....Ikke så kjekt. Men kjæresten min syntes sin desserten var nydelig. Og kelneren beklaget at han hadde glemt bestillingen og var veldig hyggelig.
Oppsummert, ja jeg ville sovet der igjen. Men de har noe å gå på når det gjelder mat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 884ireneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Funker bra om du trenger overnatting i Jølster. Hverken mer eller mindre. Rommene var greie, men servicen var dårlig. Mulig vi var uheldige, men det glapp i flere ledd for vår enkel overnatting. Både i resepsjonen og i restauranten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, _ysteinh_stelands
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et kort opphold på Thon Hotel Jølster på vår reise gjennom vestlandet

Det var veldig godt å komme frem til hotellet, sette fra seg kofferten på rommet, gå rett ned til restauranten og få servert et nydelig måltid for så å gå opp til rommet for ei god natt søvn. Hyggelig betjening i resepsjonen. Førsteetasjen var veldig vakkert møblert, rent og pent.

Minus: ble ikke tilbudt vann ved ankomst som Thon Discovery-medlem. Servitørene i restauranten var utrolig tafatte!! Vi ble spurt om hva vi ville drikke omtrent før vi kom til bordet, og vi fikk ikke drikkemeny da det ga merarbeid på de i restauranten fikk vi høre. Når vi spurte om hvilken øl de hadde så fikk vi et kort svar; Carlsberg. Når jeg ba om brus litt ut i måltidet av en jeg trodde var servitør så fikk jeg til svar at hen skulle finne en annen servitør først

Med den gode middagen ferskt i minnet så gleder vi oss på frokosten, til tross for at vi var forberedt på restriksjoner i forbindelse med korona. Og vi ble så skuffet! Stemningen i frokostsalen var også veldig trykket og ampert, og vi ble møtt av den ene korte og lite vennlige servitøren etter den andre.

Frokosten skulle serveres til kl 11 på helg, men jeg så ingen servitører ved maten da jeg hentet meg kaffe til rommet kl 1055. Mens jeg skulle trykke på kaffemaskinen så hadde jeg sett meg ut det siste kaffebrødet som stod på bordet, og med det samme jeg trykte på knappen på kaffemaskina så kom det sannelig en servitør og spiste det siste kaffebrødet rett foran meg!

Så gikk vi opp til rommet for å hvile en time før utsjekk og kjøreturen videre, og uheldigvis var det daglig rengjøring på naborommet. Det small og ristet i veggene mens de redde opp senger og støvsugde, og det ble alt annet en hvile på øyet.

Dette ble en veldig dårlig start på dagen, og avslutning på oppholdet - derav maks 2 stjerner

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 1sannanas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Andre gangen vi bor her. Oppgradert og oppusset siden sist. Ikke helt fornøyd med rommet til tross for dette. Vindu med utsikt rett mot svømmebassenget. Veldig lite bad. Kunne ikke være to ser samtidig. Ellers så var det god service og godt renhold i disse koronatider. Rommet trekker dessverre ned i den totale vurderingen.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Jølster ligger fantastisk til. Vi ble godt mottatt selvom vi ikke forstod hverandre helt ved innsjekking, men det løste seg. Rommene var fine, men vi savner air-condition da vi hadde problemer med å sove på natten pga varmen. Pga korona så ble frokost servert på en spesiell måte, men det var bra løst av hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser