Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 152
eDreamsUSD 148
Trip.com
Destinia.com
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (353)
Filtrer anmeldelser
353 resultater
Vurdering fra reisende
88
136
81
32
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
136
81
32
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 353 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021

Romslig rom, om enn litt slitent. Det var rent og sengene var gode.
Stort pluss for basseng på hotellet. Hyggelig betjening.
Frokosten er god, men middagsbuffeten er hårreisende dyr. Å skulle betale 1000,- for 2 voksne og 1 barn er fullstendig uaktuelt. Jeg er ganske sikker på at de hadde tjent på å sette prisen ned litt.
Vi spiste på Circle K borte i gata i stedet. De har god gatekjøkkenmat til en grei penge. Hyggelig avdeling med sitteplasser også.
Vi kommer gjerne igjen ved en seinere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, KristinVangenS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Business rom manglet kåper og tøfler. Fikk verken hjelp eller forklaring fra resepsjonen, ikke en gang " beklager". De var lite imøtekommende: bare " hei" og "ha det" ved inn- og utsjekk, akkurat som i kassen på matbutikken.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, elenanX5752LQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Familietur over flere dager. Flotte turområder rett utenfor hotellet, gode beskrivelser på ut.no. Alle nivåer, lette turer med enorm utsikt. Nærhet til Breheimen, anbefaler Bremuseet, Sogndal, Olden og Loen. Hyggelig hotell og et godt utgangspunkt for fine opplevelser

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 281finnerik_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Det jeg synes om dette hotellet er at det er veldig fint der. Jeg hadde trodd at det skulle være dårlig på grunn av bildene men det var faktisk bedre. Bassenget var liten men det gjorde ikke noe. Frokostbuffeten var fantastisk. Men jeg skulle ønske rommet hadde hatt air-condition. Det var skikkelig varmt da vi kom dit, men ble kaldt da vi hadde opp vinduet. Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Dessertelsker23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi kom sent og skulle ha middag. To av oss stilte i kø, og det tok en halvtime å komme inn i restauranten. Hadde denne halvtimen skyldtes mye folk og ikke inneffektivitet hadde det vært greit.

Maten til middag og frokost var bra. Rommene fungerte fint. Servicen var god. I alt et bra opphold.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hohygen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser