Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 150
Trip.comUSD 152
eDreamsUSD 150
Agoda.comUSD 150
Destinia.com
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (354)
Filtrer anmeldelser
354 resultater
Vurdering fra reisende
88
137
81
32
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
137
81
32
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 354 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2021

Min kone er 72 år, hun har sykdommen multipel sklerose (MS), og kan ikke gå (hun kan reise seg opp og står 10 sekunder), og er helt avhengig av rullestol. Hotellet har et HC rom som er greit tilgjengelig. Men uten min hjelp ville hun ikke kunne komme på toalettet. Og selv med min hjelp er det meget strabasiøst: Selve toalettet står plassert ca. 25-30 fra veggen, noe som medfører at armlenene som hun skal støtte seg til når hun skal ta seg over fra rullestolen til toalettskålen, er for korte. Dessuten er toalettet for lavt, følgelig er det liten hjelp i armlenene. Toalettet mangler også et avlastningsbord som det kan legges tøy og toalettsaker på. Det er åpenbart at noen personer som konstruerer HC-løsninger, ikke selv sitter i rullestol!!!

Romtips: Se anmeldelsen angående toalettet på HC-rommet.
Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, bj_rninget2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Vil ikke anbefale dette hotellet. Det var fortsatt tomgods fra tidligere gjester i skapet på rommet. Fant også skittent håndkle under puten. Betjeningen brydde seg ikke om det da vi sa i fra ved utsjekking.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 856mya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Romslig rom, om enn litt slitent. Det var rent og sengene var gode.
Stort pluss for basseng på hotellet. Hyggelig betjening.
Frokosten er god, men middagsbuffeten er hårreisende dyr. Å skulle betale 1000,- for 2 voksne og 1 barn er fullstendig uaktuelt. Jeg er ganske sikker på at de hadde tjent på å sette prisen ned litt.
Vi spiste på Circle K borte i gata i stedet. De har god gatekjøkkenmat til en grei penge. Hyggelig avdeling med sitteplasser også.
Vi kommer gjerne igjen ved en seinere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, KristinVangenS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Business rom manglet kåper og tøfler. Fikk verken hjelp eller forklaring fra resepsjonen, ikke en gang " beklager". De var lite imøtekommende: bare " hei" og "ha det" ved inn- og utsjekk, akkurat som i kassen på matbutikken.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, elenanX5752LQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Familietur over flere dager. Flotte turområder rett utenfor hotellet, gode beskrivelser på ut.no. Alle nivåer, lette turer med enorm utsikt. Nærhet til Breheimen, anbefaler Bremuseet, Sogndal, Olden og Loen. Hyggelig hotell og et godt utgangspunkt for fine opplevelser

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 281finnerik_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser