Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Agoda.com
USD 105
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Destinia.com
Lol.travel
FindHotel
Se alle 7 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (359)
Filtrer anmeldelser
359 resultater
Vurdering fra reisende
92
138
81
32
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
138
81
32
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 359 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Jeg og familien min ankom på hotellet cirka midt på dagen, vi kom inn til et oppussa resepsjon og fikk nøkler til rommene våre, det var fullbooka fra før så vi gikk to rom,resepsjonisten sa at rommene ikke var langt unna hverandre men det de to rommene lå i hver sin del i hotellet! Det ene var lite og moderne og det andre var stort og umoderne og ikke minst skittent. Vi fant en vinboks bak en stol, det så forferdelig ut, vi tok oss et bad og da oppdaget jeg et lokk på et yoghurtbeger under vannet, lurer på hva mer som er der. Maten var god i det minste. Ikke dra hit, jeg fåreslår at man heller tar en campingtur i stedet.

Romtips: Prøv og unngå og få rom i gamledelen.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Companion68562997124
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Nydelig lun lodge- stemning i 1.etg resepsjon- og bar område. Hyggelig innsjekk. Flott rom med parkett, nydelig blåfarge på veggen og flott bad. God plass til familie på 4. Vi hadde med hund og fikk et rom på baksiden av hotellet rett ved en bakdør- supert til tissetur med hunden. God mat i bufféen både om kvelden og til frokost. Pluss for basseng!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jada-masa-123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Pass på å ikke få rom i den bakre delen hvor bassenget er. Har aldri opplevd et så lite bad. En minivask med en hylle over slik at åpningen til vasken var mellom 10 og 15 cm. En må være treffsikker ved tannpuss ! Rommet i seg seg selv var helt greit, og frokosten var veldig bra

Romtips: Stor fin parkering
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Odyssey623446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Svært god service, rikholdig og velsmakende frokost og middagsbuffet. Hyggelig atmosfære og lunt innredede felles oppholdsrom. Info om fotturer var tilgjengelig . Svømmebasseng og treningsrom tilgjengelig. Utlån av badetøy gjorde det mulig å benytte seg av bassenget Mulighet for elbil- lading var også et pluss.. Noe slitt baderom med lite hylleplass dog.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tour11098001803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Fint nyoppusset hotell; fine og rene rom. God service og veldig god buffét til middag og frokost til en ok pris. Bra glutenfritt tilbud og god merking av allergener.Fin beliggenhet på Skei med fine turområder i nærheten. Kan absolutt anbefale hotellet .

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Vibeke G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser