Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 104
Fullt refunderbart før fre. 15. des.
Priceline
USD 104
Fullt refunderbart før fre. 15. des.
Go to your Happy Price
Trip.com
USD 93
Agoda.comUSD 104
eDreamsUSD 104
Lol.travelUSD 95
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Jeg var innom hotellet iforbindelse med arbeid i 2 dager og var meget fornøyd, superfin beliggenhet mellom fjellene og utsikt utover vannet, fin ute og inneplass både i foajé og resturant samt god parkering rett ved hotellet.
De hadde buffet i restauranten og det er en av de bedre jeg har hatt med egenfisket stekt ørret fra vannet utenfor 😀
Supert utgangspunkt for fjellturer i området !

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, 229clausg
Anmeldt 28. august 2022

Flott beliggenhet med utsyn over Jølstervannet. Har erfaring med hotellet i over 50 år. Hotellet kan anbefales til å brukes ved gjennomreise og til å bo på flere dager. Flott salong i inngangspartiet.

Romtips: Bra rom med utsikt over vannet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Aardalsbakke
Anmeldt 25. august 2022

Jeg kom til verden i en av verdens vakreste bygder for 91 år siden . Gjensynet med Jølster fikk den beste ramme ved Thon Hotell Både utsikten og innsiden ble en stor opplevelse. Om tre uker bor jeg videre på Thon i Oslo, som mange ganger før.
Halfdan (91)

Takk, Tchudi
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Har bodd på dette hotellet flere ganger for en del år siden før det ble Thon Hotell.
Mye oppgradert og utvidet; svært hyggelig mottakelse i resepsjonen. Fikk flott og rolig rom i 3. etg. med stort bad; gode senger. Spiste nydelig middags-buffet om kvelden og betjeningen var effektive til å fylle på mer mat- og til å fjerne brukte tallerkener og bestikk. Frokost- buffeten var bare helt topp; nydelig brød!
Utsjekk hos blid og hyggelig medarbeider som ønsket oss velkommen tilbake.
Og det gjør vi så gjerne, takk for oss.

Takk, thore477
Anmeldt 19. juli 2022

Meget positiv opplevelse med flotte og rene rom, gode senger og en utsøkt frokost. Strålende beliggenhet. Hyggelig og behjelpelig betjening. Turen til Jølster er fantastisk og en overnatting på vestlandsturen her kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no