Morten
1,0 av 5 boblerAnmeldt 4. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Planlegg overnatting et annet sted
    0.0 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        40.7 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        50.6 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        Se flere hoteller i Skei
        Anmeldt 2. november 2023 via mobile enheter

Ble møtt av meget imøtekomme og hyggelige ansatte ved sen ankomst.
        Romslig, stille og over snittet rene rom i forhold til andre hotellopphold.
        Koselig lett hyttepreget atmosfære i lobbyen, med lader for elbil like bak hotellet. Frokost er standard hotell/thon kontinental frokost.

Absolutt et hotell som anbefales, og som ligger fint til når man kommer landeveien.

Romtips: Begrenset med elbil ladere fra ekstern aktør, bak hotellet.
        Dato for oppholdet: oktober 2023
        Takk, Chrizz S
        Anmeldt 30. juli 2023

Var her bare en natt. Kom sent og dro tidlig. Det var lett å sjekke inn, resepsjonen var kjempe hyggelig og det var veldig fint i loungen. Rommet vårt var veldig mørkt, siden lyset i taket var så svakt. Det likte jeg ikke så godt. Men ellers veldig fornøyd. Beste hotell frokosten jeg har hatt på lenge! Og trykket i dusjen var veldig bra! Alt i alt for lyd med oppholdet :)

Romtips: Buffeten var litt dyr på nesten 400 kr per pers (hvis man er på budsjett tur), men det ligger en veikro litt lenger opp i veien.
        Dato for oppholdet: juli 2023
        1  Takk, LinaMathilde
        Anmeldt 24. mai 2023

Vi velger alltid superiorrom ut mot vannet. Vi er meget godt fornøyd. Meget bra frukost, hyggelige ansatte. Meget flott beliggenhet i flott natur. Godt utgangspunkt for flotte dagsturer. vi kan anbefale superiorrom.

Dato for oppholdet: mai 2023
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
        Takk, tommyf393
        Anmeldt 26. desember 2022 via mobile enheter

Etter 6 timers kjøretur var det veldig koselig å sjekke inn hos Thon Jølster! Veldig hyggelig personale, stort rent rom, lekerom, treningsrom, og deilig frokost. Hyggelig resepsjonsområdet med peis og scrabble, julestemningen slo i taket :-) Anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2022
        Takk, 958winah
        Anmeldt 15. november 2022

Har bodd her flere ganger. Alltid hyggelig betjening og meget god frokost.
        Denne gang tok vi også kveldsmåltid som sto til forventning. Håper at svømmebassenget vil bli åpnet igjen, det savner vi. Fin utsikt over Jølstravannet.

Dato for oppholdet: november 2022
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no