Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
10
5
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
5
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 18 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

I dag er plassen under ombygging, men fortsatt åpen.
nydelig lokasjon. Flotte og store bad med gratis vant varm i dusjen! Når plassen er ferdig opparbeidet med nye hytter, lekeplass, nytt sanitærhus nr 2, flere oppstigningsplasser for vogn /bobil -ja da blir dette en nydelig plass å være! Takk for oss..vi kommer tilbake!
Kort vei fra Trivselskogen turområder

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninasmk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Vi stoppa på Jølster Panorama på vei fra Sogndal til Ålesund. Denne campingplassen falt i smak hos oss begge. Vi sov i telt langs Jølstravatnet med flott utsikt til bre oppe i fjellet. Utrolig renslig og hendig sanitæranlegg! Her trivdes vi med bading. Fikk låne kabeltrommel av den hyggelige mannen i skranka.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 611sigridf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

En fantastisk plass. Vakkert, rent, internett som virker. Anbefales for lengre opphold med masse flotte turmiligheter. Nytt råflott sanitæranlegg. Godt opplegg for strøm og vann for bobil. Gode bade og fiskemuligheter. Gled dere til gang og sykkelsti til Skei blir ferdig!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annemettenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk camping. Ikke for stor.akkurat passe liten. Fantastisk sanitær anlegg.Anbefales.oppmerket oppstillingsplasser,det er meget braanbefales på det sterkeste,når passere jølster vatne. Meget koselig

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 722bjarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

En fantastisk plass nede ved vannet. Moderne og rene sanitæranlegg. Vi hadde gitt stedet full pott om vi ikke hadde måttet sjekke inn på Essostasjonen på Skei (ingen betjening før kl. 15.00), og hvis ikke alle bosskasser hadde vært propp fulle. Bortsett fra disse bagatellene, var stedet helt topp.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anders_andersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser