Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
10
5
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
5
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 18 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Idyllisk og moderne camping. Hyggelig betjening og god service. Vi sov i telt en natt. Fin teltplass med morgensol til frokosten. Hyggelig pris, med tilgang til dusj, vaskemaskin og kjøkken inkludert i prisen. Anbefales på det sterkeste enten du er på dropp inn eller for en lengre periode.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 997oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

Nydelig utsikt. Ligger helt nede ved vannet. Nytt og fint sanitæranlegg med familierom. Bra service. Gode turmuligheter. Tilbyr levering av mat i helgene. Gangavstand til sentrum med matbutikker. Stille og fredelig, utbygges nå med flere plasser, alle med utsikt over vannet.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tutta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. april 2021

Fin plass med flotte sanitær anlegg, og veldig god service.

De holder på å bygge ut så det blir plass til flere bobiler og enda ett sanitæranlegg

Stedet anbefalles på det sterkeste.
Fine turområder...

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 953arila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Denne campingplassen er allereie god, og ligg an til å bli fantastisk. Spektakulær plassering ved Jølstravatnet, med grøne bakkar og snø i fjella. Flott sanitæranlegg. Hjelpsam betening. I år er plassen delvis ein byggeplass, men når ein er ferdige med det blir dette garantert ein av Noregs beste campingplassar.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Are M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

I dag er plassen under ombygging, men fortsatt åpen.
nydelig lokasjon. Flotte og store bad med gratis vant varm i dusjen! Når plassen er ferdig opparbeidet med nye hytter, lekeplass, nytt sanitærhus nr 2, flere oppstigningsplasser for vogn /bobil -ja da blir dette en nydelig plass å være! Takk for oss..vi kommer tilbake!
Kort vei fra Trivselskogen turområder

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ninasmk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser