Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hilde Nyhus N
Anmeldelse av Bykle Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. aug. 2017via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
, EierBykle Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. aug. 2017
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dere var en flott og hyggelig gjeng å servere. Velkommen tilbake
Hovdestoylen Hotel & Lodge
22.3 km fra Bykle Hotell
23.7 km fra Bykle Hotell
Gratis Wi-Fi
Hotellet ligger rett ved skisenteret!
23.0 km fra Bykle Hotell
    kr 2 316
44.8 km fra Bykle Hotell
38.4 km fra Bykle Hotell
Gratis Wi-Fi
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
50.9 km fra Bykle Hotell
Se flere hoteller i Bykle
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Ankom Bykle i dag i regnvær. Sjekket inn på Bykle Hotell og ble møtt av en utrolig hyggelig jente som gjorde alt hun kunne for at vi skulle ha det bra. Rommet var ganske stort med sofa og bord.

Til middag gikk vi får dagens anbefaling som var stekt laks og nypoteter i en deilig smørsaus. Maten var veldig god, men fisken var litt for hardt stekt etter min mening. Servicen var dog upåklagelig.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, TFitje
Anmeldt 30. mai 2017 via mobile enheter

Vi var innom og spise en god middag.
Maten var fantastisk. Servicen var minst like god. Kjekke folk tok godt i mot oss sentrum på ettermiddagen. Vi fikk kaffe og dessert ned i prise. Store hode porsjoner.
Dei baker og selger også gode brød.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, 206janl
Anmeldt 18. oktober 2016

Posetive opplevelser,hyggelig betjening , svært god mat og greie rom..Vil gjerne komme igjen når jeg er på mine reiser i Setesdalen.
Det var ingen ting som var negativt med hotellet,faktisk så var det en opplevelse en gjerne vil opplevelse en ønsker igjen

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, oeyasle
Anmeldt 27. april 2016

Vi hadde rommene våres ut mot hovedveien og en nydelig utsikt til snødekte fjell. En aldeles flott lysløype på ca. 6 km som oppfyller de flestes ønske når det gjelder natur, ligger i nærheten av hotellet. Maten var veldig god, og matsalen koselig og personalet var helt enestående.Rommene våres var store og koselig innredet, om enn noe gamle. Dette hadde vi valgt selv å bo i den gamle delen. Det som jeg ikke var helt fornøyd med var rengjøring av rommene. Håndklærne ble skiftet daglig, men det ble ikke vasket på golvene. Dette er et lite hotell, og sikkert svært vanskelig å få nok folk i påsken, så til tross for dette hadde vi det kjempekoselig. De arrangerte påskequiz for både hotellets gjester og også hyttefolk, og de hadde musikk aften for dem som var interessert. Jeg kan anbefale hotellet på det varmeste.

Romtips: Vi lå på den gamle delen og var svært fornøyd siden rommene var større.Ingen sjenanse fra trafikken. Sov svært så bra.
Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
Takk, Monika L
Anmeldt 5. april 2016

Andre oppholdet vårt på Bykle hotell. Vi booket rom til påskehelgen fredag til 1påskedag. Betalte opphold Ink måltider. Ble oppgradert til en stor fantastisk suite i 2 etasjer. Nydelig og variert frokost og mulighet til å smøre nistepakke og fylle opp termos med kaffi, te eller kakao. Dagen tilbrakte vi i skianlegg på Hovden noen minutter med bil. Rolig og god stemning ved middagen og deilige smaker. Også barnevennlig. Påskeaften var det middagsbuffet og dessertbord. Alt smakte nydelig. Takk for et flott opphold igjen i fin natur. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste med familie