Vi var på restauranten på Bykle hotell dag. Hadde bestilt på forhånd, men det var visst ikke mottatt. De på kjøkkenet sa det var ingen problem og skulle lage mat. Hele bordet fikk en grå biff som var seig som skosåle, en skål med noe graps som de kalte fløtegratinerte poteter og overfylt med posesaus som smakte ingenting. Det går ikke an! Våre tyske venner som var med var sjokkerte at det går an å servere noe slikt. Det frekkeste er at servitøren tar bestilling på medium og medium pluss biff, og de kommer inn med et seigt gjennomkokt/stekt stykke til alle. Bordet ved siden av bestilte biff etter oss, og vi hørte servitøren si at biffen er mør og fin! (rett etter at vi hadde klaget på maten). Det endte med at de på nabobordet sa at maten var ubrukelig og seig og ba servitøren ta den tilbake. De byttet til karbonader. Bordet vårt hadde dessverre betalt på forhånd, og servitøren tilbø ingen kompensasjon. Dessertbordet var grapset, tomt for kaffe, skitten spisesal og (de hadde visst nettopp hatt bryllup og fullbooket hotell). De burde skjemmes av dette! Herligheten for 8 personer kostet 2600 kroner. Takk og farvel, styr unna. Dersom sjefskokken er på reise og ikke har kokk som kan lage mat må de stenge restauranten, ikke servere søppelmat!