Vi dro til hotellet etter anbefaling og fordi det iflg. Visit Telemark skulle være Engelsk hagefest vår ankomstdag, det viste seg å være feil og ikke noe hotellet kjente til. Helt greit! Hotellet markedsfører seg med kulenarisk matopplevelse med vekt på lokale råvarer. Vi setter veldig pris på de gode matopplevelse, så spanderte på oss et døgn med mat og vinpakke til kr. 8200,- Vi startet med Aftenoon tea. Det var et veldig enkelt og lite spennende etasjefat, lite som ga preg av kulinariske høydepunkt eller kokkekunst. Middag med tilhørende vinpakke på kvelden innehold flere gode retter, men ikke like god sammensetning med vin til alle rettene. Frokost var veldig enkel, og ja det er preget av hensyn til smittevern men dette er enklere enn det vi får på et standard hotell. Konklusjon alt i alt, en fantastisk sjarmerende bygning og hage, vel verdt besøket. Pris henger ikke sammen med det du får når det kommer til den "kulinariske" opplevelsen. Det fylles kanskje uansett i sesongen? Men for oss var det ikke verdt den