Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 633
Travelocity
Priceline
Orbitz.com
Booking.com
eDreamsUSD 658
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (426)
Filtrer anmeldelser
426 resultater
Vurdering fra reisende
313
79
17
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
313
79
17
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 426 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 familier som hadde booket lunsj på Dalen hotell. Hotellet er fantastisk og velholdt i gammel/opprinnelig stil. Hotellet er derfor verdt et besøk i seg selv, men maten sto dessverre ikke i stil.
Menyen var meget begrenset med kun 3 lunsjretter. Pga stort reisefølge måtte vi bestille samme rett og endte opp på tapas tallerken. Noe som ofte er bedre i Spania enn i Norge. Tilfellet også denne gangen. Skinkene som ble servert var ok, men standard. Samme med ostene. Det som dro helhetsinntrykket veldig ned var brødet, og noe som best beskrives som kneipp i «6,90-klassen». Tørt var det også. Med en pris per pers på snaue 400 for mat så forventes mer spennende skinke og ost samt et slikt sted bør stille med nybakt brød. Alt i alt skuffende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, BullCocky
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takker så mye for en konstruktiv tilbakemelding.

Vi beklager så mye at måltidet ikke falt i smak, men er glad dere fant hotellets historie og utseende som spennende.

Vi tar med oss din tilbakemelding og undersøker hva som skjedde her da vi serverer hjemmelaget brød på vår lunsj. Jeg viser derimot til samtale med gruppens bestiller i forkant og at menyen vi sendte til dere ved bestilling hadde 5 retter, en dessert, samt et lite utvalg av variasjoner av den ene retten.

Vi skal undersøke dette videre internt og takker så mye for at dere gir oss muligheten til å forbedre oss.

Med vennlig hilsen
Eirik
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Flott opphold på historisk og vakkert hotell. Spiste femretters middag på hotellets restaurant og fikk en hovedrett med en bitteliten andebit som var overstekt og grå. Forventet mer av en såpass dyr middag som fremstår som overpriset gitt den middelmådige kvaliteten på hovedretten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Therhell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takker så mye for din tilbakemelding, vi beklager så mye at vi ikke fikk utbedret dette på stedet for dere da vår and er en av våre signaturretter og vi får ordinært meget gode tilbakemeldinger på denne.

Vi takker igjen så mye for din konstruktive kritikk og tar det med oss videre.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Eirik
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Med ett unntak bare positivt å melde. Historien, bygningen og atmosfæren alene verdt et besøk. God og presis service fra booking til servering. God 3-retters, fint sammensatt og pent anrettet. Unntaket? Rør med lading av el-bil. Fikk bekreftet ladekapasitet ved booking og ledig lader da vi parkerte. Her kan imidlertid andre gjester stoppe din lading ved å skru om på strøbryteren. Så skjedde og jeg okkuperte dermed en lader uten å få strøm. Enten må dere bygge ut kapasiteten eller så må dere lage et reservasjonssystem. Enkelt og en mulighet dermed eliminert for redusert kundeopplevelse. Uansett - kult sted. Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 475perf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takker så mye for konstruktiv og hyggelig tilbakemelding! Vi er glad for at både opphold og bespisning falt i smak.

Vi tar din tilbakemelding vedrørende lading med oss videre og skal se om vi kan få utbedret dette.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Eirik
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dalen Hotel gir deg service og en fantastisk opplevelse fra du ankommer til du sjekker ut!
Vi ble hentet av Dalen Hotels egen veteranbuss ved kaia da vi ankom med kanalbåten Victoria. Siden vi reiser med hund (Kongepuddel) fikk vi et rom med egen balkong og direkte utgang til hotellets hage. De hadde også utstyrt rommet med egen hundeseng og matskåler. Rommet var meget delikat innredet med blant annet sittegruppe og deilig seng. Badet var godt utstyrt med alt man kan trenge. Alt var meget rent og pent.
Restauranten i hotellet hadde satt sammen en fantastisk 3-retters meny. Vi fulgte vinanbefalinger og nøt et måltid vi sent vil glemme.
Hotelldirektøren toppet det hele med sin historie fortelling fra hotellets opprinnelse til i dag, i salongen etter middagen.
Hele personalet var veldig hyggelige og serviceinnstilt.

Vi gir hotellet, restauranten og personalet våre beste anbefalinger og ser fram til neste opphold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IngarBrenna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takker så utrolig mye for en fantastisk tilbakemelding og for at dere valgt å besøke oss! Vi er glad både rom og restaurant falt i smak og at dere tok dere tid til å skrive en så hyggelig beskjed.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss og en flott sommer videre!

Med vennlig hilsen
Eirik
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Etter hyggelig timer på kanalen tok hotellet i mot oss på den aller beste måte. Flott rom med overraskelse på rommet, god service på alt vi spurte om og etterhvert nydelig middag. Da våre venner var forsinket ble det også møtt på en utmerket måte.
Frokosten var utmerket! Lang tur etter frokost, og nydelig middag igjen.
Vi koste oss veldig og kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei!

Vi takker så mye for en fantastisk tilbakemelding og er utrolig glad for at oppholdet falt i smak!

Vi ønsker dere en fortsatt flott sommer videre og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser