Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Priceline
FindHotel
StayForLong
Prestigia.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (442)
Filtrer anmeldelser
442 resultater
Vurdering fra reisende
325
80
20
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
80
20
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 442 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020

Dalen Hotel er balsam for sjelen, beliggende i fanatstiske omgivelser og med en meget dyktig stab. Mat og vin sortimentet er av ypperste klassse og de ferdig satte 3 og 5 retters menyene ligger på michelinstjerne nivå . Bar og drink menyen er og veldig bra, selvom 205kr for en drink er i stiveste laget pris messig selv i Norge. Hotellet har en fantastisk atmofære og tilogmed sitt eget gjenferd. Dalen leveree en total opplevelse helt i topp klasse i Norge, og kan varmt anbefalses. Ett opphold på Dalen Hotel i kombinasjon med en reise på deler eller langs hele telemarks-kanalen der du enten reiser inn til Dalen eller ut fra Dalen med en av Kanal båtene (Victoria eller Henrik Ibsen) kan vanskelig bli noe annet enn en eventyrlig opplevelse dersom være er med på laget.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 170petterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei 170petterk,

Tusen takk for besøk og veldig hyggelig tilbakemelding.

Ha en fortsatt flott sommer.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Man blir oppvartet som kongelig. Til den prisen var det forventet. Anbefales med max antall stjerner. Service helt upåklagelig i alle ledd. Et lite minus er at mange ansatte ikke snakker norsk, og heller ikke svensk og dansk. Svigermor hadde fått problemer. Men når svenske Karin møter deg gjør det ikke noe. Hun høyner med en ekstra stjerne. Oppholdet, mat, vin og service var verd prisen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, KristianL501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thor Filip Halvorsen, Daglig leder på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei KristianL501,

Takk for besøket og fantastisk tilbakemelding.

Ha en fortsatt fin dag.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk kanaltur fra Lunde til Dalen Hotel. Vel fremme ble vi satt mer enn 100 år tilbake i tid. Hotellet er vakkert, maten er nydelig og alle de ansatte er veldig vennlige - og kunnskapsrike når det gjaldt hotellets historie.

Kan anbefales på det varmeste :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Kitty L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thor Filip Halvorsen, Daglig leder på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Kitty L,

Takk for besøket og fantastisk tilbakemelding.

Ha en fortsatt fin dag.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En på absolutt alle måter vellykket og utsøkt opplevelse. Hotellets historie, beliggenhet, standard og ikke minst atmosfære gjorde dette til en unik opplevelse. Vi var tre kamerater mesteparten av tiden, mens jeg tok en natt ekstra og ble i tre netter. Mandagen tok vi Telemarkskanalen tur/retur Lunde, tirsdagen gikk vi Lårdalstigen - begge fine opplevelser. Restauranten er fantastisk og atmosfæren i baren og rommene rundt før eller etter middagen må også oppleves. Det koster litt, og det er ikke vanskelig å forstå, jeg syns det var verdt hver eneste krone. Det står «eventyrhotell» og «spa for sjelen» i reklamen - en utmerket beskrivelse!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 643kjellarneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thor Filip Halvorsen, Daglig leder på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei 643kjellarneb,

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding.

Ha en fortsatt flott sommer!

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Hotellbygget er helt fantastisk. Oppleves som en reise tilbake i tid. Vi hadde 2 De Luxe dobbeltrom med egen felles balkong. Relativt lytt mellom rommene, men det må man regne med på så gammelt hotell.
Historiefortellingen til hotelldirektøren må man få med seg.

Vi hadde bestilt en pakken «Opplev Dalen Hotel
Overnatting, tre-retters middag, historiefortelling, frokostbuffe og pianokonsert». Prisen er relativt stiv og man forventer at den skal være bra, men den stod dessverre ikke helt til forventningene.

Det var ingen valgmuligheter vedrørende den 3-rettes middagen, og hovedretten var kun fisk. Dette i motsetning til de som ikke hadde forhåndsbestilt, som faktisk kunne velge mellom flere retter. Dette var det ikke opplyst om da vi booket oppholdet.
Etter litt om og men fikk vi byttet til and som hovedrett. Vi fikk tilbud om gjøre anden ekstra god med å ha på trøffel, men at det ville koste kr. 145 ekstra pr. person. Vi måtte altså betale ekstra for at hovedretten vår skulle smake ekstra godt. Når man kjøper et pakke med 3-rettes middag er det en selvfølge at det inkluderer alle ingredienser. Vi kjøpte dette og måltidet var veldig godt.

Frokosten var et kapittel for seg selv.
Vi ankom hotellet 2 dager etter at myndighetene hadde åpnet for servering frokosbuffee igjen. Vi spurte om hotellet ville servere dette, men fikk beskjed om at de var så fornøyd med «corona-frokosten» de hadde servert en stund, at de fortsatte med den. Den eneste grunne til at de var fornøyd med denne må ha vært at hotellet sparte ny penger på denne., for den var ikke bra.
Vi var 4 personer og fikk et etasje-fat med nesten ikke noe pålegg ikke mye å velge mellom. I tillegg fikk vi en kurv med 6-7 små rundstykker. Vi kunne bestille egg/bacon eller omelett i tillegg, men totalt var det alt for lite til 4 personer. Vi fikk litt mer pålegg og rundstykker når vi spurte om det, men hele tiden så lite at vi måtte mase om det flere ganger.
Dette var ikke noe verdig alternativ til en frokostbuffet. Her skulle det tydeligvis spares.

Romtips: De luxe rom med balkong
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Pål B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eirik Andersen, Sales på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takker så mye for omfattende og konstruktiv beskjed.

Vi takker så mye for hyggelig ord om hotellet, rommene og historiefortellingen.

Vedrørende pakketilbudet så inkluderer alle våre pakke "kjøkkensjefens utvalgte tre-retter" som er en fast meny per kveld, vi takker for tilbakemeldingen her så vi kan få tydeliggjort dette fremover. Vi tilbyr tidvis som du sier muligheten til å endre dette ved ankomst om menyen ikke skulle falle i smak. Vi tilby også a la carte til gjester som ikke har forhåndsbestilt meny, men beste tilbud får man så klart ved å forhåndsbestille meny.

Vi tilbyr også som du beskriver trøffel til et utvalg av rettene våre for de gjestene som ønsker å unne seg noe ekstra godt, vi skal se på formuleringen her da anden er nydelig også uten dette tilvalget.

Vi syntes det var synd at frokosten ikke falt i smak. Vi har på ingen måte beholdt frokosten slik for å spare penger eller tilsvarende motiver. Dette er gjort fordi vi får gode tilbakemeldinger fra våre gjester om at de føler seg ekstra godt ivaretatt med bordserveringen og muligheten til varmretter laget på bestilling og servert ved bordet. Vi følger dette så klart nøye, men frokostservering med bestilling har blitt mottatt veldig godt blant våre gjester og er noe vi ønsker og tilby fremover. Vi takker derimot så mye for tilbakemeldingen vedrørende porsjoner og mengde og tar dette med oss videre for å forbedre opplevelsen.

Vi takker så mye for din velskrevne tilbakemelding og muligheten den gir oss til forbedring.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss og ønsker dere en flott sommer videre!

Med vennlig hilsen
Eirik
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser