Expedia.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Vi besøkte Dalen hotell sammen med vår datter på 20 år. Fantastisk atmosfære med de gamle salongene, spisesal og en nydelig hage ned mot innsjøen. Førsteklasses mat (vi spiste middag, frokost og afternoon tea). Stort pluss for alkoholfri drikkepakke til middagen som ikke stod tilbake for vinpakken hverken i variasjon eller avstemming til maten!

Ett lite minus for litt utrent personale som ikke alltid hadde helt oversikt og litt dårlig kommunikasjon mellom ulike grupper.

Takk, oddrunanitag
Filip Åbom, Other på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Hej oddrunanitag.

Tack så väldigt mycket för fina ord och god feedback för både mat och dryck.
Jag beklagar att vi inte mötte till era förväntningar när det kommer till servicen. Jag önskar gärna att höra mer om vad vi kan göra bättre och sätter stor pris på om du vill ta kontakt med mig direkt. aabom@dalenhotel.no

Önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas vi ses här på Dalen snart igen.

Med vänlig hälsning
Filip Åbom
F&B Manager

Anmeldt 12. juli 2021

Takk for et fantastisk opphold på Dalen Hotell.

Vi fikk en vakker båttur med Henrik Ibsen fra Ulefoss til Dalen.

Middagen var en nydelig 5 retters med vinpakke som passet perfekt til hver rett.

Frokosten var delikat med avslappende atmosfære og nydelig betjening.

Hotellrommet var svært tiltalende og har en fantastisk sjarm.

Det ble også tid til et forfriskende morgenbad i Bandak.

Jeg anbefaler alle som har muligheten til å dra med kanalbåt til Dalen Hotell. Denne opplevelsen vil bli husket😍

Takk, anitamW634VA
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2021

Hei AnitamW634VA,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.

Vi ønsker deg en utmerket sommer og håper på å se deg igjen på Dalen Hotel.

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Dalen hotell oser av historie og gjenskapt svunnen luksus, med alle nåtidens nødvendige bekvemmeligheter - og en restaurant det går gjetord om. Nåtidens gjester kan takke Åge Samuelsen og den nåværende eier, familien Halvorsen (med direktør Thor Filip Halvorsen i spissen!) for det autentiske preget og den genuine standarden hotellet har i dag. Å ankomme Dalen hotell med M/S Henrik Ibsen på Telemarkskanalen må være den ultimate ferieopplevelsen for alle som ønsker å oppleve Sør-Norges prakt og historie. På Dalen er det bare å nyte det estetiske og det sanselige og kople av med lett tilgjengelige turer både flatt og bratt. Et opphold på Dalen hotell burde være alle Sørlendingers statariske kulturelle pensum. Takk for en flott og minneverdig opplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 831petterm

Hei 831petterm,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på!

Vi ønsker deg en utmerket sommer og håper på å se deg igjen på Dalen Hotel.

Anmeldt 7. juli 2021

Har vært på mange hoteller gjennom åra (også noen av de Historiske) men Dalen hotell slår dem alle!
Dette var en helt fantastisk opplevelse! Rommet var veldig fint, oppusset men i gammel stil, utrolig flott!
Nydelig 3 retters middag med vin og dessert. Frokosten var kjempegod inkl. et glass champagne. Ble bare så ivaretatt av personalet under hele oppholdet!
Lørdag tok vi båttur på Telemarkskanalen, fra Dalen til Ulefoss og buss tilbake samme dag, Ellers er det mange fine turmuligheter for alle i alle aldre!
Et perfekt hotell for å nyte og få det lille ekstra :-) AK+AK

Takk, Knerten_Tuddal
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Hei Knerten_Tuddal,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.

Vi ønsker dere en flott sommer og håper på å se dere igjen snart på Dalen Hotel.

Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Første gang vi har vært på 5 stjerners hotell, dette var en fantastisk opplevelse. Absolutt alle ansatte var veldig hyggelige og virket som de «var der for oss». Innsjekk gikk fort, vi fikk reservert bord til restaurant og frokost samtidig. Etter vi hadde pakket ut så fikk vi utforsket litt, spilt crocket og kastet erteposer. Det er også en flytende badstue nede ved vannet man kan reservere, den tilhører ikke hotell men de hjelper med det. Etter et nydelig måltid så kommer vi tilbake til rommet som de har redet opp seng og gjort alt fint. Direktør forteller historien om hotellet på kvelden, hvor alle samler seg rundt å hører på i 2 etasjer. Frokost dagen etterpå får vi champagne og en minibuffet levert på bordet. 3 etasjer med pålegg, kurv med brød, vi kan velge hvordan egg som ønskes. Dessert, yoghurt og smoothie kommer også. Beste frokosten jeg har fått servert på hotell. Offentlige toaletter så veldig flotte ut, måtte nevnes her. Perfekt plass som vi nøt vår siste dag på en lang biltur rundt landet. Kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, A1797CXrichardt

Hei A1797CXrichardt,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på!

Vi ønsker deg en flott sommer og håper vi ser dere igjen på Dalen Hotel.