Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĂžttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĂžtter fĂžlgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 522
Vis tilbud
Booking.com
USD 348
Vis tilbud
Hotels.com
USD 522
Vis tilbud
eDreams
Priceline
TravelocityUSD 522
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefÞlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne vÄre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne vÄre. BesÞk partnerne vÄre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefÞlgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nĂŠrheten
Anmeldelser (454)
Filtrer anmeldelser
454 resultater
Vurdering fra reisende
334
80
22
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SprÄkAlle sprÄk
Flere sprÄk
Vurdering fra reisende
334
80
22
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
24–29 av 454 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Dalen hotell er et av mange historiske hoteller i Norge. NÄ har det gjenoppstÄtt med nye eiere og ny direksjon som virkelig satser. Alt er gjennomfÞrt og man fÞler seg oppriktig velkommen. DirektÞren lever seg virkelig inn i rollen og gjÞr like mye som de andre ansatte. Omgivelsene og parken er en historie for seg og mÄ oppleves. InteriÞr og rom er fantastiske og tidsriktige. Man blir fort satt 100 Är tilbake i tid og venter egentlig pÄ at «den gamle dame» skal begynne Ä spÞke. Mat og drikke er av ypperste klassa, og man fÞler seg «hjemme». Vil man oppleve noe helt spesielt bÞr man oppleve Dalen hotell!!!,

Romtips: Alle rom er bra pĂ„ Dalen hotell😀
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other pĂ„ Dalen Hotel, svarte pĂ„ denne anmeldelsenBesvart 1. august 2021
Google-oversetting

Hej pah1962.

Tack sÄ vÀldigt mycket för fina ord och god feedback.
Jag beklagar att vi inte nÄdde helt fram till era förvÀntningar. Jag önskar gÀrna att höra mer om vad vi kan göra bÀttre och sÀtter stor pris pÄ om du vill ta kontakt med mig direkt. aabom@dalenhotel.no

Önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas vi ses hĂ€r pĂ„ Dalen snart igen.

Med vÀnlig hÀlsning
Filip Åbom
F&B Manager
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde et veldig fint opphold pÄ Dalen hotell i forbindelse med min kjÊrestes 50-Ärsdag. Vi hadde kjÞpt en pakke som inkluderte Afternoon Tea, 3-retters middag og frokost. Maten var veldig god, spesielt kveite til middag.
Rommet var ikke stort, men stort nok. Rent og pent. PÄ sengen lÄ en bursdagshilsen fra hotelldirektÞren til min kjÊreste i en bok om hotellets historie.
Alle ansatte vi var i kontakt med var veldig hyggelige og serviceinnstilte.
Et besĂžk anbefales virkelig, men vĂŠr klar over at det ligger i hĂžy prisklasse.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other pĂ„ Dalen Hotel, svarte pĂ„ denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021
Google-oversetting

Hej Morten.

Tusen tack för fantastiskt fina ord. Det glÀdjer oss verkligen att höra att ni hade en sÄ fin vistelse hÀr hos oss.
Vi önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas att vi ses hÀr pÄ Dalen igen.

Mvh
Filip Åbom
F&B Manager, Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Supert historisk hotell i Telemark. Helt spesiell arkitektur bÄde inne og ute. Ryddig, rent og ordentlig. Spiste femretters middag pÄ kvelden. God mat og delikat presentert. Vinpakke var medium minus. Har flere interessante flasker pÄ kartet, men verre med glass. BÞr vurdere Ä tilby en premium glassmeny i tillegg - alternativt at man selger noen gode enkeltglass av gode saker ved bruk av Coravin.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bjornt1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other pĂ„ Dalen Hotel, svarte pĂ„ denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2021
Google-oversetting

Hej Bjornt1959.

Tack sÄ vÀldigt mycket för fina ord och god feedback.
Jag beklagar att vi inte mötte till era förvÀntningar nÀr det kommer till vinpakke och utbud av vin pÄ glas. Stort tack för inspel, och Coravin Àr nu bestÀllt.
Ta gÀrna kontakt med mig direkt om det var nÄgot mer som gjorde att vi inte nÄdde upp till era förvÀntningar. aabom@dalenhotel.no

Önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas vi ses hĂ€r pĂ„ Dalen snart igen.

Med vÀnlig hÀlsning
Filip Åbom
F&B Manager
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse. Dette er hotellet med det lille ekstra som du ikke ser med en gang nÞdvendigvis. Eksempelvis champagne til frokost er jo naturligvis en vinner. Maten var utmerket og perfekt stekt kjÞtt. Vinpakken var ogsÄ god. Vi hadde ogsÄ afternoon tea som kan anbefales. Nei dette var rett og slett luksus. Eneste minuset er at vi ikke traff spÞkelset sÄ neste gang blir det rom nummer 17.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, riisogrosa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other pĂ„ Dalen Hotel, svarte pĂ„ denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021
Google-oversetting

Hej riisogrosa.

Tusen tack för fantastiskt fina ord. Det glÀdjer oss verkligen att höra att ni hade en fin vistelse hÀr hos oss.

Vi önskar er en fortsatt fin sommar och ser fram till att er emot hÀr pÄ Dalen igen.

Mvh
Filip Åbom
F&B Manager, Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Flott hotell med mye historie « i veggene». Nydelig mat i restauranten og god service pÄ hele hotellet. Deilig Ä sitte pÄ verandaen og nyte utsikten mot vannet.

Hodeputene pÄ rommet burde vÊrt oppgradert, altfor mye og omtrent uten innmat.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trulte69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other pĂ„ Dalen Hotel, svarte pĂ„ denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021
Google-oversetting

Hej Trulte69.

Tack sÄ vÀldigt mycket för fina ord och god feedback för bÄde mat och dryck.
Jag beklagar att vi inte mötte till era förvÀntningar nÀr det kommer komforten pÄ rummet. Ta gÀrna kontakt med mig direkt om det var nÄgot mer som gjorde att vi inte nÄdde upp till era förvÀntningar. aabom@dalenhotel.no

Önskar er en fortsatt fin sommar och hoppas vi ses hĂ€r pĂ„ Dalen snart igen.

Med vÀnlig hÀlsning
Filip Åbom
F&B Manager
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser