Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 515
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Booking.com
USD 344
Vis tilbud
Hotels.com
PricelineUSD 362
TravelocityUSD 515
ZenHotels.com
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (454)
Filtrer anmeldelser
454 resultater
Vurdering fra reisende
334
80
22
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
334
80
22
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 454 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Et hotell i øverste klasse med respekt for seg selv - gjør deg klar for en fantastisk opplevelse! God atmosfære, Topp service fra særdeles godt opplært og dedikert personale, prikkfrie rene rom, alle måltider i øverste klasse, godt vedlikeholdte bygninger og nydelig botanisk hage, rett og slett nydelig på alle måter. En storartet opplevelse som du ikke bør gå glipp av!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Katharina N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen med oss her. Vi setter stor pris på dine ord og deler dette med vårt team.

Vi ønsker deg en fremdeles flott sommer og håper på å se deg igjen på Dalen Hotel.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

En magisk opplevelse fra start til slutt! Anbefaler på det varmeste en pakkeløsning med kanalbåt fra/til Lunde og to netter på hotellet, inkludert de fleste måltider. Det ble en helg som overgikk alle forventninger. Service, atmosfære, mat og turmuligheter (anbefaler Rui-Eidsborg) - alt var helt topp! Du får virkelig følelsen av å bli tatt tilbake til en annen tid, og på mange måter også til et annet land.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Freedom08955673270
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og at du tar deg tid til å dele denne opplevelsen med oss her. Vi setter stor pris på dine ord og deler dette med vårt team.

Vi ønsker deg en fremdeles flott sommer og håper på å se deg igjen på Dalen Hotel.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2021

En reise tilbake i tiden hotellet fremstår som da det åpnet i 1894 ,hadde da mange kongelige gjester. betjening meget hyggelige og service innstilte , tre retters middag i resturant utvalgt og delikat med utsøkte viner , fantastisk oppdekning ,men nb ikke plass for en veldig sulten , betaler mye for pynten. men som sagt 10 av 10.
rommene er veldig fine. Ett av de historiske hotell som er vel verd ett besøk

Dato for oppholdet: august 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip Åbom, Other på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Stein.

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at du tok deg tiden til å dele din opplevelse hos oss og håper å se deg igjen på Dalen Hotel.

Ha en fortsatt flott sommer.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelige folk, super mat, god atmosfære, historisk bygning med behagelige rom. Alle var høflige, hyggelige og alltid til tjeneste. Omgivelsene er også spesielle med en fin park og store plener, man allikevel avskjermet og tilbaketrukket.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 23bmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei 23BMO,

Tusen takk for fortreffelig tilbakemelding og at du tar deg tid til å dele dette her.

Håper på å se deg igjen på Dalen Hotel.

Ha en fortsatt flott sommer.

Mvh
Thor Filip
Adm. Dir
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021

Overnattet to netter i selskap med min datter.
Vi nøt hvert eneste øyeblikk fra vi trådte over terskelen.

Ankom ganske seint lørdag. Tuslet i parken og tok en drink i baren før vi skulle innta vår 5-retters meny. Jeg hadde vinpakke og dattera mi fikk en utsøkt variasjon i alkoholfritt tilpasset rettene. Rein og skjær nytelse!

Søndag..nydelig frokost servert i restauranten.
Tid til å vandre litt rundt på turstien bort til Kanalbåtene i Dalen.
Neste gang leier vi kano.

Klar for Afternoon-tea.
Nytelse for øyne og gane.

Hadde forhåndsbestilt leie av Soria Moria Sauna.
Herlig å sitte i lekker moderne arkitektur å skue utover sjøen og fjella.

Vi hadde et flott rom i første etasje men bestemte oss for å oppgradere til Tårnsuiten siste natta. Mens vi pakket sakene var betjeningen og satt kjøleren med velkomst champagne på balkongbordet :) :)

Denne kvelden tok vi en 3-retters middag.
Neste morgen fikk vi servert frokosten på balkongen på rommet.
Vidunderlig!

Er reisevant og tror aldri jeg har vært en plass hvor betjeninga har vært så genuint og gjennomført serviceinnstilt på en utrolig liketil måte.

Vi bestemte at neste gang vi skulle på denne eventyrlige tidsreisa måtte vi ha tidsriktige klær. Lang kjole, hatt og parasol :)

Pur balsam for sjelen å være her!

Romtips: Tårnsuitene er verdt hver ei krone. Her er det bare å bestille en full pakke nytelse
Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, 274gretes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thor Filip Halvorsen, General Manager på Dalen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Hei 247gretes,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.

Vi setter veldig stor pris på at du tok deg tiden til å dele din opplevelse hos oss og håper å se deg igjen på Dalen Hotel.

Ha en fortsatt flott sommer.

Mvh
Thor Filip
Adm. Direktør
Dalen Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser