Frokosten dagen etter var som en episode av «Hotel i særklasse»; Vi ble plasser ved et bord og servert drikke samt et tårn med mat. Frukten på toppen var innskumpet og tørr. Kelner...Besøkte hotellet for 3.gang og hadde booket det ene dragetårnet. Det var utrolig kult å bo der. Selve hotellet er så fantastisk og gjennomført. Alle detaljer er helt perfekt for å gi deg en god historisk opplevelse. Godt vedlikeholdt og rent og pent. Baren og servicen der var veldig bra! Men den restauranten den får de liksom ikke på stell. Vår kelner sølte suppe på bordet uten hverken å tørke opp eller å beklage. Han presenterte en Alvarinho fra Portugal som Italiensk, selv om jeg pent spurte om dette stemte da jeg aldri har hørt om en Alvarinho fra Italia. Han sjekket ikke etiketten på flasken engang for å se om han hadde presentert feil. En village rødvin fra Burgund ble presentert som omtrent nest best etter Romanee-Conti da den vistnok kom fra nabo-appellasjonen. (Village vin betyr at druene er levert fra hele området i en landsby) Det var bare helt flaut å oppleve en kelner som oppfører seg slik, og som oppbenbart har null kunnskap. Det er forsåvidt greit å ikke ha kunnskapen, men å finne på skrøner, fordi du tror gjestene ikke har kunnskapen heller, det er overhode ikke greit, det er bare veldig flaut for oss som gjester. Maten i seg selv var medium.
Frokosten dagen etter var som en episode av «Hotel i særklasse»; Vi ble plasser ved et bord og servert drikke samt et tårn med mat. Frukten på toppen var innskumpet og tørr. Kelner tok bestillingen på hvordan vi ønsket eggene. Etter 10 min kom han tilbake og lurte på om vi hadde byttet bord eller satt oss til bordet uten å ha blitt tatt imot av servitør. Vi forklarte at det var han som både hadde fulgt oss til bordet og tatt imot bestillingen på egg. Da beklaget han veldig og fortalte at det var noe feil med systemet. 2 ganger til kom han og beklaget for eggene som aldri kom, og en gang kom en annen servitør og beklagde, før eggene kom 25 minutter etter at vi hadde satt oss til bordet. Prisnivået på oppholdet signaliserer en helt annen standart på restauranten, og vi synes bare det var så inmari trist å oppleve dette. Det er veldig synd, for absolutt alt det andre er tipp topp.Mer
Vis mindre