Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov første natt i telt og andre natt leide vi hytte #5. Hytta var fin og ren og med god plass for storfamilien. Barna koste seg på lekeplassen! Deilig med kort vei til butikker! Hyggelig service! Anbefales!

1  Takk, hannepanneno
Anmeldt 12. august 2019

Dalen er en koslig og rolig plass, med nærhet av natur, elv, og små butikker skulle man trenge noe.
Buøy camping ligger i senter der og var en grei plass å stoppe på vår ferd over fjellet.
Får pluss for lokasjon, greit tilbud til barna å leke, hyggelige folk og fin pris.
Negativt er som tidligere nevnt fra andre, litt lite informasjon, ikke noe guiding på plasser, ikke noe å tørke seg med på doen, og ikke stellerom såvidt jeg kunne finne. (Spurte heller ikke, men lette og fant ikke). Man skal ikke dra på camping for å sitte på internet, men wifi utenom resepsjonen hadde også vært greit. Alt i alt en positiv opplevelse, men trenger litt mer for å jobbes opp i "svært bra"

Romtips: Plasser med elven er flotte, men man hører elven også svært godt. Innenfor på øya er det stille og fredelig om naboene også holder roen
Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, Stavanger1981
Anmeldt 10. september 2018

Driver med en voldsom forskjellsbehandling av hvem som får bruke plassen eller ikke. Nå sist er det bestemt at bobiler over 6 meter er uønsket. Jeg håper campingfolket vil stå sammen i å boikotte denne plassen !

Romtips: Finn en alternativ campingplass og føl deg velkommen.
Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, oldsmobile2016
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Dalen er et flott lite sted, og Buøy Camping var en idyllisk og sentral plass. Fine turområder i nærheten og kort vei til sentrum.
Vi overnattet med bobil og kunne velge fritt hvor vi ville stå. God plass og rikelig med dusjer og toaletter. Bra renhold.
Meget hyggelig betjening/eier.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, clauso630
Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

Vi hadde et rom og en campinghytte en natt. Både hytte og rom i "vandrerhjemmet" beverhuset med felles kjøkken og bad/garderober er av eldre alder, men er så perfekt vedlikeholdt og så rent at jeg ville svært gjerne være i flere dager!

Noen var på camping hytte fordi de hadde hund. Den eneste hytta som var ledig hadde ikke bad, men tilhørende felles anlegg var både rent og vedlikeholdt.

Jeg var på rom og brukte det tilhørende bad/ garderobe. Vi spiste ute, men kjøkkenet hadde alt og det var kjøkkenbord og stue med TV. Det var helt supert. Rommene og sengene er gode og på badet er det delt med vegg og dusjene låser du deg inn i med god plass til å skifte å ordne deg. En for dame og en for mann. Ellers var det tre toaletter i bygningen.

Jeg kommer helt garantert tilbake hit, og vil da ha rom siden vi bare er to og jeg trivdes inne.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, elizabetht945