Hei, vi var fem personer som besøkte Dalen hotell fra 25 til 27 juli. Vi hadde meldt fra om allergier i god tid på forhånd. Det var for å forberede kjøkkenet. Vi spiste middag to kvelder, og her er hvordan det var.
Vi ønsket en femretter men at de aktuelle rettene som ikke passet helt ble byttet ut med det som var greit for dem med allergi. Men det ble en selsom opplevelse og høyst ubehagelig for den som var « problemet» det var frem og tilbake svært mange ganger. Underveis ble vi bedt om å gå over på ala cart menyen, det ville være enklere, men det synes vi ikke var noe greit, da hadde det allerede gått over en halvtime og dessuten ønsket vi en femretter. Det tok over en time før vi fikk maten. Vi hadde bord klokken 20.05(!) og maten kom ikke på bordet før over 21... vi fikk brød etter nesten en time, men ikke brød for den som hadde gluten allergi. Det kom etter nye 10 minutter. Vinen måtte vi be om flere ganger og kom på bordet veldig sent. Vi ba om en vinanbefaling, ønsket en halvtørr hvitvin, men det kom en søt riesling som passet bedre til dessert.
Kveld to var vi syv personer, og vi hadde bestemt at nå blir det meny, tre retter. Det tok urimelig lang tid, brød kom ikke på bordet før lenge etter, vin måtte vi igjen purre på, ( vi bestemte den selv denne gangen) servitøren beklaget at det tok sånn tid, men det tok så lang tid å registrere bestillingen i systemet.... maten kom på bordet litt på ni denne kvelden, litt raskere enn kvelden før.
Til frokost på den 26. juli var det ikke noe glutenfritt brød å finne, bare noen loff- rundstykker. Frokostebuffeten gikk tom noen ganger og det manglet stadig tallerkener. Fredag kom det glutenfritt brød.
Torsdag ettermiddag kjøpte min sønn et glass champagne til meg, men jeg trodde han hadde kjøpt hvitvin, det viste seg at jeg hadde fått slumpen fra en flaske som nok hadde stått en stund så det fantes ikke en eneste boble. Jeg fikk nytt glass, men det burde ikke vært servert «død» champagne til 210 korner glasset!
Skal dere holde der i det øvre segmentet, så holder altså ikke dette!
PS, maten var veldig bra, så kanskje var det at serveringspersonalet ikke holdt mål??? !