“Uironisk forsøk”

Jetta kafeteria
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Dovre
Prisklasse: USD 50 - USD 300
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Servicen var upåklagelig – veldig serviceinnstilte og blide, maten derimot var latterlig dårlig. Hva har en tørr svinestek, mandariner, vasne pommes frites, reker i lake og en lett brun saus til felles? Det finnes på en og samme tallerken på Jettas «Svine plombe». :’)

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, MGuttuhaugen

Anmeldt 29. juli 2020

Fantastisk mat og god service personalet var veldig hyggelig en plass vi kommer til og stoppe på flere ganger

1  Takk, Johansenkri
Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Et bort gjemt liten perle på Dovre ca. 200 meter utenfor Europaveg 6. Familien var ute på søndagstur og vi trodde kafeteriaen var vinterstengt. Hyggelig var overraskelsen at de var opne. Vi bestilte kyllingspyd og kebab tallerken noe som falt i smak for hele familien og ikke minst alle ble mete. Det angret vi litt på da vi i etter tid såg det deilige dessert bordet de hadde. Barna fant leke kroken noe som var stas for de. Her blir det flere søndagsturer

Dato for besøk: januar 2020
Takk, olam482

Reisende som så på Jetta kafeteria, så også på

Dovre, Dovre kommune

Har du vært i Jetta kafeteria? Del dine erfaringer!