trebjo
12.2 km fra Dovreskogen Gjestegard
    13.6 km fra Dovreskogen Gjestegard
    35.7 km fra Dovreskogen Gjestegard
    13.7 km fra Dovreskogen Gjestegard
    Både Hotel og motell til greie priser. Servitørene i restauranten trenger absolutt et smilekurs.
      13.8 km fra Dovreskogen Gjestegard
      38.7 km fra Dovreskogen Gjestegard
      43.2 km fra Dovreskogen Gjestegard
      Se flere hoteller i Dovre
      Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Innom for mat, hissig betjening og matservering i ullundertøy. Langt under middels veimat, feks var pølse m chips begge frityrstekt, uten hell. Burgertallerken kan i beste fall kalles karbis med chips Hissig og river til seg bestikk når jeg vil levere det isteden for å la det ligge ute. Lite imøtekommende og ugrei opplevelse, anbefaler å kjøre 15

Dato for oppholdet: april 2022
      Takk, Hkon2n
      Anmeldt 28. desember 2021 via mobile enheter

Kom hot en ettermiddag, det var helt mørkt her. Måtte ringe for at de skulle komme hit. De sa de skulle være her innen 20 minutter, det tok 45 minutter. Det er lenge å vente i over -16 grader. Fikk tildelt et rom. Det var så kaldt på det rommet at vi ikke kunne ta av oss jakkene. Skrudde panelovnen på full spiker, men den var særdeles ineffektiv så det ble ikke nevneverdig varmere i løpet av et par timer. Kontaktet betjeningen og forklarte problemet, fikk tildelt en vifteovn. Ble omsider ok nok temperatur til å ta av oss jakkene. Var forferdelig golvkaldt så hunden vi hadde med klatret opp på en pinnestol for å sove… Tenkte jeg skulle ta meg en varm dusj for å få tilbake varmen, men det kunne jeg bare glemme, badet var iskaldt og det som var det varme vannet i kranen var knapt lunkent. Vannlekkasjer i tak så det dryppet vann ned fra taket på badet. Ikke stopp her, i hvertfall ikke på vinteren. Renholdet var greit.

Romtips: Ikke sov her på vinteren, du kan fryse hjel
      Dato for oppholdet: desember 2021
      Takk, siljefjaer
      Anmeldt 6. august 2018

Dette stedet er en skandale! Hvis ikke driverne tar grep her, er det bare å styre langt unna. Utslitte lokaler og dårlig kvalitet på maten. Skal du på toalettet er det mer hygienisk å ta turen ut i det fri..... Skitne toaletter der 2 av 3 båser på hvert toalett var stengt. På det ene klosettet hadde noen gjort sitt fornødne på ringen. Ingen såpe i dispenser og skitne vasker. Sjekket derfor listen for når toalettet sist var kontrollert og de hadde kvittert for ca en time før vi var der. Det kunne umulig stemme slik det så ut der!! Da er det noen som ikke gjør jobben sin.
      Heretter kjører jeg glatt forbi dette stedet.....uansett

Dato for oppholdet: august 2018
      1  Takk, Rune E
      Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Litt borte fra stresset på Dombås. Trivelige ansatte og romslige lokaler. Ok mat og priser. Menyen er variert og noe for enhver smak. Pluss for lekeapparat for barn. Nært veien, men skjermet for støyen fra forbipasserende trafikk.

Dato for oppholdet: juli 2018
      Takk, 745sveng
      Anmeldt 22. mai 2018 via mobile enheter

Stort, men lite innbydende lokale. Bærer preg av å være slitt. Lang ventetid på mat. Maten er under gjennomsnittet, ganske smakløs. Betjening hyggelige men glemmer ting de har lovet å fikse. Her styrer vi unna heretter...

Dato for oppholdet: mai 2018
      1  Takk, 748audunm