Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Priceline
FindHotel
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
36
47
11
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
47
11
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 98 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Herlig plass for hele familien. Topp for telting. Alltid blide og imøtekommende personale. Det eneste som kan bli bedre er litt flere aktivitetstilbud for barn. Men oppvarmet basseng er alltid en suksess. Vi spiste også her, veldig god og hjemmelaget mat. Alt til fornuftige priser. Rett og slett et supert sted!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Audun Privat M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Jeg har vært fast gjest her i to år, denne gangen ville jeg ta min bedre halvdel. Oda og Toftemo skuffet ikke! Veldig god middag, hyggelig vertskap og en god natts søvn på rom 26. Topp, som forventet!

Hvorfor overnattet vi på Toftemo? Perfekt start på turen til Snøhetta dagen etterpå. Turen til Vesttoppen var fantastisk!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Erik I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Elendig service. Hadde bestilt glamping og de hadde dobbeltbooket. I stedet for å være ydmyk og beklage seg så fikk jeg til svar at det er sånn som skjer! Hele poenget med å reise dit forsvant.. Ingen plusspoeng fra meg.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, MonaI128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Ferietur eg og hunden.Låg her i 2 netter då det blei så dårlig ver men me hadde det bra. Fin kafiteria der ein kunne kjøpa middag og meir,det gjorde me,god mat. Kjekt vertskap.ein del turistar hovedsakelig bubilar og campingvogner,ser ut til at nordmennene ferierar i Norge som er bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Venture393326
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Flott sted med hyggelig betjening, fine rom, god mat og avslappende miljø. Det er mulighet for å lade EL bil og du har elven som går forbi så det er også mulighet for å fiske.

Ikke bare er det gode middager, men det er også hjemmelaget bakverk en kan nyte med en kopp kaffe utenom måltider. Anbefales. :)

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, sindrecp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser