Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 163
TravelocityUSD 163
Orbitz.comUSD 163
TripadvisorUSD 163
eDreams
FindHotel
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (81)
Filtrer anmeldelser
81 resultater
Vurdering fra reisende
50
21
7
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
21
7
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 81 anmeldelser
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig plass. Vakre omgivelser.
Frokost kl 9 er for sent. Veldig begrenset utvalg. Står ikke i forhold til prisen.
Vi ble ikke opplyst om byggearbeid ved leiligheten vår (rom 309). Det var skjemmende.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jens-Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Kunne ikke hatt finere beliggenhet, nydelig restaurant, hyggelige ansatte og resepsjon, gode rom, oppgradert rom uten tillegg i pris, eneste minus var sengene - 2 smale senger som som ikke fungerte som dobbeltseng

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thoremartine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2019

En helt rå opplevelse nydelig mat kan trygt anbefales må oppleves. Beliggenheten er til å nytes. Betjeningen var kjempe hyggelige.
Ta turen innom folkens.
Rommene var enkle og fine utsikten tar pusten fra en

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, JarleB34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2019

Flott beliggenhet ved sjøen. Rent og pent. Hyggelig mottakelse og fantastisk service.
Fikk servert en smakfull fiskesuppe med varmt brød i en storslagen restaurant.
Leiligheta med balkong inneholder det du trenger for å trives. Gode senger.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Affen11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2019

Beliggenheten til hotellet er bare helt fantastisk - like ved stranda i sørlandsidyllen Gjeving.
Informasjonen fra hotellet var preget av slendrian kort og godt. På nettet stod det at tid for innsjekking var mellom kl.15 og kl.16. På informasjonsarket på rommet stod det at innsjekking var etter kl.16. Det hadde vært greitt å vite før man sjekket inn, ikke etterpå. Nettverket som var oppgitt på rommet, stemte ikke . I resepsjonen oppgav de at man hadde et nytt nettverk. Hvorfor ikke gi gjestene beskjed om dette, skriftlig eller muntlig ? 75 kroner i parkeringsgebyr pr.døgn for hotellets gjester er drøytt, med attpåtil depositum på 200 kroner for å kjøre bilen gjennom bommen inn på parkeringsplassen. Sluttrengjøring er inkludert i prisen, stod det i rominformasjonen. På hoteller trodde jeg at man selvfølgelig betalte for rengjøring både under og etter oppholdet. Selv om utsikten er fin, gav inntrykket av hotelldriften et inntrykk av at her var amatører hjemme alene. Slikt går ikke i det lange løp!

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Perthorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser