Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost og middag i 4 dager”
Anmeldelse av Lyngørporten Restaurant

Lyngørporten Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Gjeving
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bra frokost ognydelig sjømat til middag, ute på terrassen helt fantastisk både morgen og kveld.
God service særlig til middag
Flinke med smittevern.

Dato for besøk: august 2020
Takk, thoremartine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 20 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Fantastisk beligenhet og utrolig god mat. Til tross for dette får Lyngørporten kun to stjerner av meg på grunn av den elendige servicen. Personalet begynte å rydde maten vår før vi var ferdige med å spise, men når vi faktisk var ferdige kom de aldri tilbake. Vi satt med tomme glass stort sett hele måltidet og prøvde vårt beste i å få blikkkontakt med en servitør, uten hell. Tyve minutter etter måltidet (bordet var fortsatt ikke ryddet) fikk vi karret til oss en drinkmeny,men siden det aldri kom noen for å ta bestillingen vår gikk vi til slutt inn til restauranten for å betale. Det virket rett og slett ikke som de var interessert i å tjene noen penger da det var vanskelig å både kjøpe og betale for seg. I tillegg må det nevnes at det var svært få gjester i restauranten og mange servitører på jobb. Vi observerte også at en av servitørene drakk vin på jobb, og vi opplevde den eldre mannlige servitøren som uhøflig og lite imøtekommende.

Masse skryt til kokkene, maten var veldig god og kom raskt til bordet!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Laldkrif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet, nydelig mat og supergode drinker!
Pizzaen og drinkene anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 961evieg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Strålende beliggenhet, god mat. Uteserveringen fungerte meget bra. Storband som underholdning etter middagen inkludert i prisen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Larsen_65_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Spiste en frisk og god salat med brød og alkoholfri øl. Hyggelig betjening og flott utsikt. Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ola_2013415
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lyngørporten Restaurant, så også på

Gjeving, Tvedestrand kommune
Gjeving, Tvedestrand kommune
 

Har du vært i Lyngørporten Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din