Fant et bord ute ganske greit. Det er bra plass, men stolene nærmest sjøen er ikke spesielt gode å sitte på. Vi har vært der et par ganger i juli, og det er veldig varierende hvor lang tid det tok før vi fikk kontakt med en servitør. Restauranten er «shinet» opp og er et hyggelig sted på fine sommerdager. Bastparasollene kunne vært hakket større slik at det ga bedre beskyttelse mot sommersol. Hyggelig med easy listening-musikk i bakgrunnen. Maten vi fikk servert var feil, men vi spiste den fordi den var god. Burgeren gir vi meget god omtale, og ingen norsk restaurant får til pommes-fritesen så bra som dette stedet. Servitørene var ikke lett å få tak i, men med litt hoing fikk vi kontakt. De har imidlertid ikke gått på smilekurs, men det er muligens å forlange for mye. Regningen stemte ikke, og det var litt jobbing for å få den på plass. Mot slutten av måltidet da solen bikket bort fra bordene, burde levende lys vært på bordene, og de nye lampene/pærene vært tent. Da vi skulle ha regningen var det som om betjening var dratt hjem. Men vi fant dem inne i lokalet, så det gikk bra.
Restauranten har absolutt kommet seg siden vi var der i fjor, men det er fortsatt en del å jobbe med på service- og miljøsiden.