Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 18.04.2022
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En tidsreise som anbefales!

Overraskende positiv opplevelse av noe jeg trodde skulle være en turistfelle. Fikk med oss en... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Ninert
,
Oslo
via mobile enheter
Veldig kjekt og fascinerende.

Veldig positivt overrasket etter besøk i Viking Valley. Mye fascinerende å se. Turguiden Karl var... les mer

Anmeldt 2. august 2021
577kristoffere
,
Ulset, Norge
via mobile enheter
Les alle 144 anmeldelsene
  
Anmeldelser (144)
Filtrer anmeldelser
144 resultater
Vurdering fra reisende
88
20
15
13
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
20
15
13
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 144 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bak et høyt tregjerde finner man den såkalte Viking Walley, som er et kunstig «plastikk» makkverk. Ikke la deg lure til å betale for å se/oppleve denne kommersialiserte turistfellen.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dessverre skuffende besøk 23.07. Grei omvisning, men lite opplegg ellers. Om det er pga. Covid -19, eller hva, men det var lite frivillige tilstede og mange stengte hus. De som var åpne gikk det bare an å se inn i.
Skuffende besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Elisabeth M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet her i vakre Gudvangen og besøkte viking valley. Veldig flinke ansatte som fortalte på en levende og engasjere måte om livet som vikingene hadde. Spennende aktiviteter for både voksne og barn, som øksekasting og bueskyting. Anbefaler ett stopp her, for både store og små. Besøk viking diner etterpå for ett skikkelig velsmakende hjemmelaget måltid.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 483jenst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Ikke verdt stoppen,dyrt og dårlig,uengasjerte ansatte viste ingen interesse for sine kunder,meningen var vel å selge produktet ?

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Foruten en god innføring i vikinghistorie lærte jeg mye om dagliglivet. Veldig interessant! De hadde mye kunnskap, flinke båtbyggere, smeder og damene kunne spinne, veve og farge.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, GretaMFO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser