Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 18.04.2022
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En tidsreise som anbefales!

Overraskende positiv opplevelse av noe jeg trodde skulle være en turistfelle. Fikk med oss en... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Ninert
,
Oslo
via mobile enheter
Tilbake i tiden.

Opplevelse med mye historie og informasjon. Lærerikt for både store og små. Veldig dyktig guide... les mer

Anmeldt 30. august 2020
benttte
,
Åndalsnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 144 anmeldelsene
  
Anmeldelser (144)
Filtrer anmeldelser
144 resultater
Vurdering fra reisende
88
20
15
13
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
20
15
13
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 144 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Opplevelse med mye historie og informasjon. Lærerikt for både store og små. Veldig dyktig guide (Rune - se bilde nr 1) Stødig og flink til å fortelle. Familier som «bor» der og «lever» som vikinger. Når vi var der så lagde de brød og puslet på med sitt. Dagen før hadde de slakter to haner som de skulle ha til middag dagen etter. Veldig greit at det ikke var skuespillere men vanlige folk med høy interesse for å leve slik som vikingene gjorde. Geiter og høner av dyr som vi så. Kunne kanskje hatt enda mer dyr der... I parken fikk vi prøve å kaste øks , skyte med pil og bue , lage smykker av keramikkkuler. Kunne også få bake brød. Ellers så kunne de ha laget et kart med info om hva som befant seg i parken. Tips ellers; hva med en bygning med en film som viser litt om vikinger? Vi var der i slutten av august og der var ikke så mye folk. Utmerket! Anbefales. Restauranten rett ved inngangen til parken var så som så. Høye priser og smakløs mat. Vi spiste kjøttkaker. Det går an å lage bedre kjøttkaker og brunsaus enn det der.

Dato for opplevelse: august 2020
4  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bak et høyt tregjerde finner man den såkalte Viking Walley, som er et kunstig «plastikk» makkverk. Ikke la deg lure til å betale for å se/oppleve denne kommersialiserte turistfellen.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Dessverre skuffende besøk 23.07. Grei omvisning, men lite opplegg ellers. Om det er pga. Covid -19, eller hva, men det var lite frivillige tilstede og mange stengte hus. De som var åpne gikk det bare an å se inn i.
Skuffende besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Elisabeth M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet her i vakre Gudvangen og besøkte viking valley. Veldig flinke ansatte som fortalte på en levende og engasjere måte om livet som vikingene hadde. Spennende aktiviteter for både voksne og barn, som øksekasting og bueskyting. Anbefaler ett stopp her, for både store og små. Besøk viking diner etterpå for ett skikkelig velsmakende hjemmelaget måltid.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 483jenst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Ikke verdt stoppen,dyrt og dårlig,uengasjerte ansatte viste ingen interesse for sine kunder,meningen var vel å selge produktet ?

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser