Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:30 - 14:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En tidsreise som anbefales!

Overraskende positiv opplevelse av noe jeg trodde skulle være en turistfelle. Fikk med oss en... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Ninert
,
Oslo
via mobile enheter
Tilbake i tiden.

Opplevelse med mye historie og informasjon. Lærerikt for både store og små. Veldig dyktig guide... les mer

Anmeldt 30. august 2020
benttte
,
Åndalsnes, Norge
via mobile enheter
Les alle 162 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (162)
Filtrer anmeldelser
162 resultater
Vurdering fra reisende
99
24
17
14
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
24
17
14
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 162 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Veldig positivt overrasket etter besøk i Viking Valley.
Mye fascinerende å se.
Turguiden Karl var veldig dyktig å formidle historie om Vikingtiden.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, 577kristoffere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

I beste fall kan dette være noe for de minste, voksne ser med en gang at de betaler for å komme inn på et område med salgsboder. Dette gir ikke The Viking experience, som lovet i reklamen. Triste greier - et slags wannabe populist opplegg.

Dato for opplevelse: juni 2021
3  Takk, TSJ67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Overraskende positiv opplevelse av noe jeg trodde skulle være en turistfelle. Fikk med oss en omvisning på norsk av en meget kunnskapsrik guide, han fortalte mye mer enn forventet om tema og tidsepoke. Er du interessert i historie får du maks utbytte. Gruppene er små og en kan spørre i vei om alt en lurer på. Jeg lærte masse nytt og kunne blitt der en evighet. En får delta på aktiviteter hvis en vil, vi fikk mate frittgående høner og hane. Vi fikk tilbud om å lage perler m.m. av leire. Leiren hadde hus som ikke var åpne, det gav et inntrykk av at de ikke viste alt eller ikke var bemannet nok. Vi fikk uansett med oss mer enn forventet på vårt korte stopp i Gudvangen. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2021
2  Takk, Ninert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Dette besøket ble dessverre en skuffelse på Norgesferien. Ganske kostbart å komme inn, og tilnærmet det eneste som møter en er noen hus og telt. Ser ut som man rett og slett må "time" det slik at en er med på en omvisning for å få noe som helst utbytte av besøket. Det kunne med fordel ha vært mulig å gå rundt der selv, for å se og lære (lese plakater, ev QR-koder man kan søke opp info med) selv. Hele besøket ble kort og kostbart.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, wdb84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære. Begynte med den gode stemningen med stemningsmusikk i butikken. Blid dame. Var alene mens jeg gikk rundt. Alle var imøtekommende av dem som arbeidet der. Fikk skutt med pil og bue kastet øks, snakket med høvdingen selv i hans hus. Så vikingene trene med sverd og spyd. Smed og høner. Ja dette drog meg inn i forhistorien som formet Norge! Reiser gjerne igjen! Takk for opplevelsen.

Dato for opplevelse: mai 2021
2  Takk, Safari27839955025
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser