Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 262
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Trip.com
USD 259
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
Booking.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (350)
Filtrer anmeldelser
350 resultater
Vurdering fra reisende
105
123
57
39
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
105
123
57
39
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 350 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Tross Covid-19 evner betjeningen å skape nærhet med god service og flott tilrettelegging. En leilighet som fremstår nyoppusset kombinert med en glimrende frokost gir Fjordtellet 4 av 5 mulige. Tommelen opp for god service

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Hylland, Owner på Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review here. We always strive to provide excellent service & great food in a comfortable and friendly environment. We truly value Your feedback :)

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Gudvangen fjordhotell har vikinghistorie som tema. Med egen vikinglandsby og boliger som er utformet i Vikingstil. Betjeningen er utrolig hyggelige og frokosten var den beste på hele ferieturen vår med vaffel, egg&bacon samt et rikelig påleggsfat pr familie i disse smittevernstider. Ordentlig vikingporsjoner Her er det også mulig å leie kajak og vannsykler og ta turen ut i Sognefjorden fantastiske og mektige natur. Anbefaler på det varmeste å avlegge dette stedet et besøk.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, egilmrl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Hylland, Owner på Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review and for choosing our hotel. I’m happy that you enjoyed your stay and we are looking forward to having you again as a guest in our hotel.

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Var innom for ein middag. Skjønner at turistnæringen sliter, men da er det ennå viktigere og ta godt i mot de som kommer. Stedet ligger flott te ved vannet. Kjempehyggelig jente i disken. MEN
Kjøttkakemiddag som er farsekaker, toalett med dårlig lukt, tomt for tørkepapir ( i desse tider) og litt slett renhold på toalett drar hele inntrykket ned. Stopper nok ikke neste gang

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olav Hylland, Owner på Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for posting a review and we’re sorry to hear that your experience was not up to standards. We will take it in our account and deliver a better experience in the future.

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde en grei overnatting, men synes ikke fasilitetene står i forhold til pris. Rommet bar tydelige preg av slitasje, og takvinduer var neppe vasket denne sesongen. Utendørs var det flere steder det virket lite velstelt. Med enkle grep kunne alt vært mye mer innbydende. Nesten litt flaut når man så mengden av utenlandske turister som skal få et raskt lite inntrykk av vårt fantastiske land.
Vikingmarkedet over broen var en fin opplevelse som kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GeirW_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Koselig anneks, Tingstova, litt unna selve hovedhuset med felles bad/wc. Alt var i perfekt orden med hensyn til renhold og fasiliteter.

Hyggelig service, men ingen snakket norsk unntatt en veldig serviceminded vert.

Slangen i paradiset var trailere som kjørte skytteltrafikk mellom anortosittgruven oppe i Nærøydalen og havna i Gudvangen. De kjørte bare om natten (!) og passerte ca tre meter fra vinduet. Ta med gode ørepropper!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, oddemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser