Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mer kafeteria enn restaurant”

Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Gudvangen
Prisklasse: USD 10 - USD 83
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Dette er kafeteria med servering inne og ute og stor kapasitet fram til kl. 18.00, deretter a’la carte som vi benyttet. Menyen består av skalldyr, fisk og kjøttretter. Vi valgte hhv fisk og kjøtt, begge ble skuffet. Dette var masseprodusert kafeteriamat til restaurantpris.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer08357603929, Marketing på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Guest,

We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. Thanks for taking the time to bring this to our attention. We will use the feedback to make us better and to ensure this doesn’t happen again.

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 72 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte hvitvinsdampede blåskjell og grillede kamskjell til utrolig hyggelige priser. I tillegg fikk vi nyte fantastisk utsikt og førsteklasses service gjennom hele måltidet.

Vi fikk sprøsmål om taket skulle trekkes inn når solen kom frem, noe vi takket ja til. Taket var raskt tilbake i det regnet kom og varmeovnene ble skrudd på.

Skal definitivt stoppe her igjen neste gang vi er i området.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Bjørn Torjus I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer08357603929, Marketing på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Bjørn,

We are so grateful for your kind words. Thanks for sharing your review with us and the community and we are looking forward to see You again :)

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dumpet innom etter en fjelltur i nærheten. Forventet ordinær kafémat, men så finner vi en knallgod fiskerestaurant! Ned mot fjorden ligger to glassbygg hvor de serverer et godt utvalg fisk- og skalldyrretter. Veldig fornøyd med både mat og service.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer08357603929, Marketing på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Traveler,

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience and we hope to see You again:)

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to dager på denne restauranten. Fantastisk mat, og hyggelig personale! Skalldyr av forskjellige slag, enkel og klassisk presentert, med gode rene smaker av sjø. Kan kombineres med mat fra den andre resturanten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gstussi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer08357603929, Marketing på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Traveler,

It's always a pleasure seeing you. Thanks so much for your positive feedback and good vibes.

We're happy that you're happy, and we're looking forward to your next visit.

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Vi avsluttet vårt opphold i Gudvangen på skalldyr restauranten til Fjordtell Hotel!
Jeg valgte kremene blåskjell. Utrolige gode og ferske blåskjell, nydelig tilberedt. Anbefales!
Min kjære valgte fiskesuppe som var Ok.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, GretaMFO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer08357603929, Marketing på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Greta,

Thank You for taking time to share Your experience with us. We truly value Your feedback and positive opinion!

Be always welcome to Gudvangen Fjordtell :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell, så også på

 

Har du vært i Seafood restaurant at Gudvangen Fjordtell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din