Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super plass!”

Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Gudvangen
Prisklasse: USD 9 - USD 57
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Helt super mat, super betjening! Spiste der en kveld Virkelig verdt det kommer til å anbefale dette videre! Helt fantastisk

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OnAir37808951209
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 74 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste ikke, men fikk oss to øl og en vann til rett over 200 kroner. Hundevennlig og hyggelig betjening - uteservering.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, TSJ67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Dette er kafeteria med servering inne og ute og stor kapasitet fram til kl. 18.00, deretter a’la carte som vi benyttet. Menyen består av skalldyr, fisk og kjøttretter. Vi valgte hhv fisk og kjøtt, begge ble skuffet. Dette var masseprodusert kafeteriamat til restaurantpris.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Explorer08357603929, Marketing på Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Guest,

We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet expectations. Thanks for taking the time to bring this to our attention. We will use the feedback to make us better and to ensure this doesn’t happen again.

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte hvitvinsdampede blåskjell og grillede kamskjell til utrolig hyggelige priser. I tillegg fikk vi nyte fantastisk utsikt og førsteklasses service gjennom hele måltidet.

Vi fikk sprøsmål om taket skulle trekkes inn når solen kom frem, noe vi takket ja til. Taket var raskt tilbake i det regnet kom og varmeovnene ble skrudd på.

Skal definitivt stoppe her igjen neste gang vi er i området.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Bjørn Torjus I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Explorer08357603929, Marketing på Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Bjørn,

We are so grateful for your kind words. Thanks for sharing your review with us and the community and we are looking forward to see You again :)

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dumpet innom etter en fjelltur i nærheten. Forventet ordinær kafémat, men så finner vi en knallgod fiskerestaurant! Ned mot fjorden ligger to glassbygg hvor de serverer et godt utvalg fisk- og skalldyrretter. Veldig fornøyd med både mat og service.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Explorer08357603929, Marketing på Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2021
Google-oversetting

Dear Traveler,

Thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience and we hope to see You again:)

Yours,
Gudvangen Fjordtell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant, så også på

 

Har du vært i Gudvangen Fjordtell À La Carte Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.