“Verdt omveien”

Vurdert som nr. 2 av 11 Restauranter i Kvinesdal
Kjøkken: Europeisk, Fransk, Skandinavisk
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Uteservering
Beskrivelse: Utsikten Restaurant er åpen hver dag, vi kan tilby god hjemmelaget mat, servert av en service innstilt betjening med en fantastisk fjordutsikt fra restauranten vår på Utsikten Hotell Kvinesdal. Åpningstider mandag - lørdag: Vi er åpen for lunsj 12.00-21:00 og vi serverer fra à la carte meny 17:00-21:00 søndag: 12:00-19:00, Hjertlig velkommen!
Anmeldt 10. august 2020

Hyggelig betjening, god mat, flott lokale og nydelig utsikt!
Anbefales å ta en avstikker fra E39 til Utsikten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Else Marie E

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat, men må trekke for mangel på forrett i forhold til meny, og at indrefilet var byttet ut med noe annet i hovedrett.

Takk, roarh2015
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig 3retters og vin, proff betjening. Flotte omgivelser, delikat og lyst interiør. Og flott utsikt. Anbefales!

Takk, hhagness
Anmeldt 13. mai 2020 via mobile enheter

Vi har feiret 25 års bryllupsdag på Utsikten restaurant. Fantastisk mat og fantastisk service. Vi kan absolutt anbefalt restauranten 🥂

Dato for besøk: mai 2020
Takk, vigdisanthoniae
Anmeldt 6. desember 2019 via mobile enheter

En spontantur i førjulstida. Restauranten var dekket klar til kveldens julebord og det var hektisk aktivitet for å gjøre alt klart. Vi var innstilt på å måtte snu i døra, men ble møtt av hyggelig personale som ønsket velkommen inn. Fikk servert nydelig burger m/ brie, bacon, pære og nydelig sennep. De stekte potetbåtene kunne vært litt mere crispy og litt mere grønt på tallerkenen hadde gjort seg. Men alt i alt var dette nydelig mat og hyggelig betjening. Vi kommer nok igjen !

Dato for besøk: desember 2019
Takk, hertzeid

Reisende som så på Utsikten Restaurant, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder

Har du vært i Utsikten Restaurant? Del dine erfaringer!