Jarle_ro
    19.4 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
    Se flere hoteller i Kvinesdal
    Anmeldt 22. juli 2018

En herlig hotellopphold!

Vi var tre kamerater som bestilte golfpakke på Bølgen og Moi hotel. Vi ble tatt i mot av en hyggelig betjening, og servicen bak disken var upåklagelig. Når vi kom opp på rommene våre hadde vi alle tre blitt oppgradert til suite. Dette var det ingen av oss som klaget over : ) Stor plass med bl.a. kjøleskap og fryser var et stort pluss i sommervarmen.

Maten, som for et par år siden ikke var god i det hele tatt, har nå blitt tatt hånd om av Trond Moi, og de nye ansatte i restauranten på hotellet. Vi fikk servert en perfekt pepperbiff som til og med Hellstrøm hadde fått tårer i øynene av. Nydelig sjokoladefondant med is og friske bær til dessert.

Hvis du er i tvil om du bør legge veien om Kvinesdal for å besøke hotellet......bare gjør det. Du kommer ikke lenger til å angre. Nå er det verdt å legge inn en omvei kun for å smake på den utsøkte maten. Og overnattingen var det heller ingenting å klage over. Herlig hotellopphold. Takk for denne gang........vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
    • Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, niggen
    Odd A, Daglig leder på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2018

Takk for en veldig hyggelig og god tilbakemelding. Håper vi ser dere på Hotellet igjen snart.

Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet på hotellet ved innkjørsel av Kvinesdal. Meget bra servise av ansatte og greie rom med gode puter og senger. Sødagsfrokosten var ypperlig i smak med både varm og kald mat, og alt var delikat anrettet.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, janegilomland
    Odd A, Daglig leder på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2018

Hei Jan Egil

Takk for hyggelig tilbakemelding. Og velkommen igjen

Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Fantatisk flott hotel, kjempe service i resepsjon, fik oppgradering av rom med super utsikt.. Dejlig rom:-)
    Her er der å mulighet for å lage egen mat på rom, deilig om man har små barn med på tur..
    byen er ikke stor men Sikke muligheter om man liker seg på tur i naturen

Dato for oppholdet: mars 2018
    Takk, 784kennl

Hei Kenn

Takk for hyggelig kommentarer om vårt Hotell.
    Velkommen igjen !

Anmeldt 29. oktober 2017

Svært godt fornøyd, Fantastisk utsikt, ypperlig service fra personalet, god mat , i alt et flott opphold. Når været i tillegg viste seg fra sin beste side, var det ingen ting som manglet. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: oktober 2017
    Takk, Magne L
    Odd A, Daglig leder på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2018

Hei Magne

Vi setter stor pris på din tilbakemelding med veldig hyggelig omtale av personel, service og mat.
    Velkommen igjen

Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Under vår bestilte 5- retters middag en lørdag, merket vi fort at vi ble nedpriotitert når en annen business gruppe også hadde bestillt samme meny. Vi var 4 stykker, de var 19 stk. Under vår 2. rett var de allerede på sin 5.. Det sier seg selv at vi da ventet lenge mellom hver rett. Vinpakke var bestillt, men vinen ble mottatt 30 minutter før maten ble servert.

Håper på bedre service neste gang. Ellers, helt topp :)

Dato for oppholdet: august 2017
    1  Takk, 808rebeccao

Hei Rebecca
    Det var leit å høre at oppholdet ikke svarte til forventningene og at dere følte dere nedprioritert.
    Vi tar tilbakemeldingen videre i avdelingene og bruker det til å forbedre oss ytterligere.
    Håper allikevel at vi kan få anledning til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning