Dette er et veldig bra sted å legge samlinger til.
Fine rom og veldig god service.
Alle måltider smakte herlig.
Lokalitetene vi fikk tildelt passet vårt formål.
Kan anbefales på det sterkeste.
Vi hadde to dager på hotellet. Mer
Dette er et veldig bra sted å legge samlinger til.
Fine rom og veldig god service.
Alle måltider smakte herlig.
Lokalitetene vi fikk tildelt passet vårt formål.
Kan anbefales på det sterkeste.
Vi hadde to dager på hotellet. Mer
Tusen takk Harald for dine fine ord! Ønsker deg hjertlig velkommen tilbake! God sommer!
Veldig fint hotel med fantastisk beliggenhet. Skog , fjell og fjord. Rom med utsikt , og gode senger. Alt du ønsker deg i et hotel var på plass. Hyggelig personalet , fin julestemning . Vi vil gjerne komme tilbake for en lengre opphold
Fikk ett veldig bra rom, med «minikjøkken». Renhold av rom var veldig bra. Veldig hyggelig betjening på natten når jeg ankom, kjempeservice Veldig bra mat. Dog mye å hente på service under måltidet. Måtte hente servitør for å bestille mer drikke og betale. Når man skulle bestille seg litt drikke «baren» etter middag måtte man igjen hente servitør.
Videre sa jeg fra om knust ølglass i inngangsparti (fare for barm og dyr), måtte minne på to ganger før dette ble fjernet. Men totalt sett et bra hotell, dog noe dyrt men ingen alternativ så vidt jeg vet.
Er du glad i utsikt er dette hotellet bra. Maten er ok. Frokosten er ok-. For konferanse er det dårlig: ikke(dårlig) Wi-Fi, lav oppløsing på fremviser, slitte lokaler. Hotellrom er pent, men dårlig pute/sengetøy og ikke strykebrettet . Det er heller ikke treningstrom på huset, dårlige løyper utendørs, og få alternativer.
Helt greie rom, ikke den beste sengen jeg har sovet i. Pluss for at det var veldig stille og rolig. Syntes prisen for rommet var litt dyrt.
Spiste i restauranten, det var veldig bra. Hyggelig betjening og god mat.
Må du overnatte i Kvinesdal så anbefaler jeg Bølgen & Moi.
Ikke visste vi, når vi ankom på kvelden trett og sliten, at vi hadde booket økonomirom. Men greit nok. Var det mest for å sove. Utover kvelden før søvnen tok oss ble det veldig tydelig at dette er annenrangs. Mye kunne vært fikset med et malingsstrøk, men mye annet var for dårlig. Omfavne toalettpapirdispenseren for å klare å gå på toalettet. Såpedispenser pladdert over der man henger håndkledet for å tørke hendene. Da blir den såpete. Strengt tatt ikke noe alternativt sted å henge den. Andre hår i dusjen. Surklende vannklosett som tar lang tid for å fylles. Med mer, styr unna økonomiavdelingen. Jeg gremmes over hvor lett det ville vært å unngå dette. Enten plasser oss i andre rom. Absolutt ikke fullt på hotellet eller gjør oss oppmerksom på den meget beskjedne prisforskjellen det var for å oppgradere. Så kunne vi bestemt selv før det ble «for sent»
Har sovet her før og derfor valgt dette på nytt.
Tvilsomt at det skjer igjen.