Besvart 26. juni 2019
Hei Anne-Tone, godt å høre at maten smakte! Takk for din kommentar og vi har nå vidreformidlet til alle våre servitører at når vui tilbyr dagens så skal dette selvsagt informeres om. Vi har nå gått i gnag med sommerens a la carte meny, så hjertlig velkommen tilbake og ønsker gjerne tilbakemedling. Ønsker deg en kjempe flott sommer!
Dette er et veldig bra sted å legge samlinger til. Fine rom og veldig god service. Alle måltider smakte herlig. Lokalitetene vi fikk tildelt passet vårt formål. Kan anbefales på det sterkeste. Vi hadde to dager på hotellet.
Dato for oppholdet: januar 2019
Spør Harald A om Utsikten Hotell Kvinesdal
Takk, Harald A
Utsikten2019, General Manager på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019
Tusen takk Harald for dine fine ord! Ønsker deg hjertlig velkommen tilbake! God sommer!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig fint hotel med fantastisk beliggenhet. Skog , fjell og fjord. Rom med utsikt , og gode senger. Alt du ønsker deg i et hotel var på plass. Hyggelig personalet , fin julestemning . Vi vil gjerne komme tilbake for en lengre opphold 🌺
Dato for oppholdet: desember 2018
Spør mvk58 om Utsikten Hotell Kvinesdal
Takk, mvk58
Fikk ett veldig bra rom, med «minikjøkken». Renhold av rom var veldig bra. Veldig hyggelig betjening på natten når jeg ankom, kjempeservice Veldig bra mat. Dog mye å hente på service under måltidet. Måtte hente servitør for å bestille mer drikke og betale. Når man skulle bestille seg litt drikke «baren» etter middag måtte man igjen hente servitør. Videre sa jeg fra om knust ølglass i inngangsparti (fare for barm og dyr), måtte minne på to ganger før dette ble fjernet. Men totalt sett et bra hotell, dog noe dyrt men ingen alternativ så vidt jeg vet.
Romtips: Bra rom, bra mat - nydelig utsikt - forbedringspotensiale på service
Dato for oppholdet: november 2018
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør Knut R om Utsikten Hotell Kvinesdal
Takk, Knut R
Er du glad i utsikt er dette hotellet bra. Maten er ok. Frokosten er ok-. For konferanse er det dårlig: ikke(dårlig) Wi-Fi, lav oppløsing på fremviser, slitte lokaler. Hotellrom er pent, men dårlig pute/sengetøy og ikke strykebrettet . Det er heller ikke treningstrom på huset, dårlige løyper utendørs, og få alternativer.
Spør RonnyK120 om Utsikten Hotell Kvinesdal
Takk, RonnyK120