Bente E
4,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2019
Utsikten2019, Daglig lederUtsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. juli 2019
Hei Bente, Tusen takk for din anmeldelse!
Så hyggelig tilbakemeldinger på våre ansatte fra resepsjonist, kjøkkenpersonell til direktøren som serverte kaffe, skal videreformidle dette! Ventilasjonen kan ikke styres på rommet, det er sentralisert og det er kun varmen du selv kan kontrollere på rommet. Beklager at resepsjonen ikke klarte å vidreformidle dette da du informerte om ventilasjonen på rommet ditt til dem, dette har vi nå tak tak i og det skal bli klarere informert. Tusen takk for at du valgte å bo hos oss og hjertlig velkommen tilbake til neste sommer eller ved en annen annledning! Ønsker deg en riktig god sommer videre!
Property building
12.1 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
Go to your Happy Price
10.6 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
0.0 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
Apartment building with reception and facilities like toilets and showers
15.0 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
Diverse
25.4 km fra Utsikten Hotell Kvinesdal
Se flere hoteller i Kvinesdal
Anmeldt 17. juli 2019

Svært bra hotell, trivelig betjening og god atmosfære, fine rom, men noe dårlig aircondition(fikk ikke den til å virke og måtte ha vinduene oppe). Pluss for vannkoker og kaffe på rommet. litt kø i resepsjonen ved innsjekk, og dårlige norskkunnskaper hos den ansatte...Meget bra frokost med bra utvalg, godt brød og variert drikke. Savnet bacon. Spiste middag på kvelden (hamburger), svært godt og delikat. Alt i alt et veldig hyggelig opphold!

Takk, Oddie99
Utsikten2019, Daglig leder på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Hei Oddie99,
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en annmeldelse om ditt opphold hos oss, det setter vi stor pris på!
Her var det ting vi kan lære av og det er svært viktig for oss i den fasen vi nå er i som nytt selskap og eiere av hotellet siden 15 Mai 2019, super viktig for oss å vidreutvikle oss slik at vi kan bli bedre og bedre.
Vi har ett ventilasjonsanlegg som ikke kan styres individuelt på rommet slik som man kan med varmeovnene, dette kan resepsjonen være behjelplige med og vi skal fra nå infomere gjestene bedre om dette i fremtiden, så beklager at dere hadde det litt for varm på rommet deres.
På dagtid snakker alle respsjonistene norsk, på natten eller veldig tidlig på morgenen er respsjonen hovedsakelig engelsktalig, håper dette ikke bydde på noen kommunikasjonesvansker for deg.
Veldig godt å høre at oppgraderingene vi har gjort på fokostbuffene blir så godt motatt, og maten i vår a la carte restaurant var god og delikat. Igjen tusen takk for anmeldelsen og velkommen igjen til Utsikten Hotell Kvinesdal! God sommer!

Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Vi var så heldige at vi fikk bo på dette hotellet! Virkelig en perle med en fantastisk utsikt over hele dalen med sin flotte fjord.
Ryddig, rent og elegant. All personell er meget hyggelig. Bare smiler hele veier, også fra stuepikene i korridorene. Behjelpelig resepsjonister og profesjonelle servitører. God stemning overalt!
Vi spiste i restauranten og hadde kveite og en rødbeteburger. Sjelden har jeg spist noe mer delikat! Kveite var perfekt stekt med utsøkt tilbehør. Rødbetburger var en stor overraskelse! Og jeg er ikke vegetarianer en gang! Bra jobbet på kjøkkenet!
Vi overnattet i to netter og hadde tid for å kjøre litt rundt langs fjorden. For et landskap! Med mindre enn en halvtime er du i Farsund eller i Flekkefjord. Kjøreturen dit er like verdt som byturen!
Dette er er sted å komme tilbake til!

2  Takk, Sara P

Hei C2882HDsarap,
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding!
Ønsker deg en forsatt strålende fin sommer og velkommen tilbake!

Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

God mat og drikke, synes at servitøren kunne presentert menyen og sagt at det fantes et dagens middag valg inkl dessert som var mye billigere enn vanlig middag. Piggvar og eplekake smakte godt. Fint etter opppussing savnet kronespille😁

Dato for oppholdet: mai 2019
10  Takk, Anne-Tone
Utsikten2019, General Manager på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2019

Hei Anne-Tone, godt å høre at maten smakte! Takk for din kommentar og vi har nå vidreformidlet til alle våre servitører at når vui tilbyr dagens så skal dette selvsagt informeres om. Vi har nå gått i gnag med sommerens a la carte meny, så hjertlig velkommen tilbake og ønsker gjerne tilbakemedling. Ønsker deg en kjempe flott sommer!

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Dette er et veldig bra sted å legge samlinger til.
Fine rom og veldig god service.
Alle måltider smakte herlig.
Lokalitetene vi fikk tildelt passet vårt formål.
Kan anbefales på det sterkeste.
Vi hadde to dager på hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Harald A

Tusen takk Harald for dine fine ord! Ønsker deg hjertlig velkommen tilbake! God sommer!

Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Veldig fint hotel med fantastisk beliggenhet. Skog , fjell og fjord. Rom med utsikt , og gode senger. Alt du ønsker deg i et hotel var på plass. Hyggelig personalet , fin julestemning . Vi vil gjerne komme tilbake for en lengre opphold 🌺

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, mvk58