Hei Oddie99,
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en annmeldelse om ditt opphold hos oss, det setter vi stor pris på!
Her var det ting vi kan lære av og det er svært viktig for oss i den fasen vi nå er i som nytt selskap og eiere av hotellet siden 15 Mai 2019, super viktig for oss å vidreutvikle oss slik at vi kan bli bedre og bedre.
Vi har ett ventilasjonsanlegg som ikke kan styres individuelt på rommet slik som man kan med varmeovnene, dette kan resepsjonen være behjelplige med og vi skal fra nå infomere gjestene bedre om dette i fremtiden, så beklager at dere hadde det litt for varm på rommet deres.
På dagtid snakker alle respsjonistene norsk, på natten eller veldig tidlig på morgenen er respsjonen hovedsakelig engelsktalig, håper dette ikke bydde på noen kommunikasjonesvansker for deg.
Veldig godt å høre at oppgraderingene vi har gjort på fokostbuffene blir så godt motatt, og maten i vår a la carte restaurant var god og delikat. Igjen tusen takk for anmeldelsen og velkommen igjen til Utsikten Hotell Kvinesdal! God sommer!