Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 212
TravelocityUSD 212
eDreamsUSD 169
Agoda.comUSD 169
PricelineUSD 208
TripadvisorUSD 169
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (175)
Filtrer anmeldelser
175 resultater
Vurdering fra reisende
67
60
25
15
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
60
25
15
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 175 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021

Ai, ai, ai! For et flott hotel Utsikten Hotell Kvinesdal er blitt!!! En beliggenhet med en utsikt man bare kan drømme om. Vi valgte en leilighet/suite som var noe av det beste vi har bodd i av hotell i Norge. Anbefales! Flott terrasse med strålende utsikt. Det ungdommelige personalet var alltid smilende og serviceinnstilt. Middagen i restauranten var utsøkt. Et gourmetmåltid! Og en veldig bra frokost.

Romtips: Vi valgte leilighet/suite. Litt dyrere, men anbefales!
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Finn P. O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Utsikten Hotell Kvinesdal The View Hotel Kvinesdal, Guest Services / Front Office på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi føler oss smigret, stolt og ikke minst oppfordret til videre utvikling. Vi er veldig glade for at dere trivdes hos oss og håper å kunne ønske dere velkommen igjen!
Med vennlig hilsen
Team Utsikten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2020 via mobile enheter

Vi hadde en svært hyggelig fredagskveld, med 5 retters høstmeny og vin. Vi ble tatt godt imot av en serviceinnstilt og imøtekommende resepsjonist, som oppgraderte oss til en suite, med balkong, utsikt og alle fasiliteter.
Middagen var herlig, kokken introduserte rettene og kom senere rundt og snakket med oss. Vi ble dessuten påspandert et glass musserende vin av hotelleieren. God rikholdig frokostbuffet neste morgen. Alt i alt et deilig opphold og vi kommer gjerne igjen. Videre var alt trygt arrangert mht sikkerhet, avstand til andre, håndsprit mm.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, StavangerXX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Utsikten Hotell Kvinesdal The View Hotel Kvinesdal, Gjestetjenester/resepsjon på Utsikten Hotell Kvinesdal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2020

Tusen takk for utrolig flotte ord om ditt opphold og viltaften. Vi setter utrolig stor pris på det, og det gleder oss å høre at du hadde en så god opplevelse med alt fra personale til middag og frokost. Ekstra godt at vårt personale har blitt opplevd serviceinnstilt og imøtekommende, da vi virkelig setter dette høyt hos oss og da er det ekstra fint at dere opplever det slikt. Vi er også glade for at dere følte dere trygge på besøk hos oss, da dette er enda viktigere nå i disse tider.

Igjen, tusen takk, og håper vi får gleden av ønske dere velkommen til oss igjen snart!

Vennlig hilsen,
Utsikten Hotell Kvinesdal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Hotellet er en attraksjon i seg selv, ikke så mye på grunn av arkitektur, men på grunn av utsikt, beliggenhet og folkene som jobber der. Du får en fantastisk god og personlig service på dette hotellet. Både hotellsjefen og de ansatte smiler og vil det beste for deg. Jeg vil tro at alle rommene har utsikt. Jeg bodde i øverste etasje hvor det i alle fall var en super utsikt. Maten er god og jeg anbefaler gjerne den saftige kyllingen til middag. Terrassen minnet litt om afterski. Det var deilig å sitte der med kaffe og drikke på kvelden.

Romtips: Jeg tror ikke det er dårlige rom på Utsikten, men det er klar du vil ha utsikt når du først bor der.
Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Et moderne hotell i flotte farger. Ble vel motatt av hyggelig personalet. En fantastisk hotell direktør, Agnes Berntsen, som er tilstedet og hjelper til med ALT. Her har mange i denne bransjen mye å lære. Flott suite med nydelig utsikt. Fantastisk god frokost. Dette er et hotell jeg absolutt vil anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 353elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Takk for et flott opphold. Vi benyttet oss av golfpakke og det viste seg å være en superdeal! Deilig fresh suite med rå utsikt. Nydelig mat og viner som passet utmerket i restauranten. God service overalt med et smil. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hhagness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser