Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
eDreams
USD 186
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (92)
Filtrer anmeldelser
92 resultater
Vurdering fra reisende
44
37
7
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
37
7
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 92 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Litt annerledes konferansehotell. Har alt man trenger i tillegg til å være lunt, varmt og koselig.
Veldig serviceinnstilt personell, fine rom og god mat.
Et sted som anbefales varmt og som jeg skal tilbake til.
Vi benyttet ikke tilbud om aktiviteter men det er et rikelig tilbud her

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2019 via mobile enheter

Ønsket å reise til Lampeland Hotell , et par mil fra Kongsberg ! Vi var va 60 personer ! Ble godt mottatt , ble vist inn , i en fint pyntet spisesal , drikke ble raskt servert , alle rettigheter ! Som forrett , fikk vi rakfisk , med rugbrød og salat ! Julebord buffet , av alle slag ! Dessert riskrem med hjemmelaget jordbær saus.Etter middag og underholdning fra hotellets ansatte , var vi nede i kjellerstua med kaffe , kake og underholdning : dans og sang ! Et trivelig opphold og fint vertskap .

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Dette var en skuffende opplevelse.. Jeg har bodd her før og da opplevde jeg koselige rom, utmerket service og nydelig mat.. Men dette var tydelig flaks.
Sjekket inn til et slitent rom med flekker på det slitne grønne vegg-til-vegg teppet. Utdatert bad med mur-tak og en «utsikt» over parkeringsplassen. Rommene må oppgraderes!
Middagen var en «langtidsstekt entrecot» som var utrolig seig med dårlig stekte fløtegratinerte poteter. Når vi klagde på maten fikk vi en kyllingfilet slengt på tallerken. Det som reddet middagen var en halvgod is-dessert.
Et skuffende besøk som ikke frister til gjentakelse.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Silje_S_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019

Det var en fantastsk opplevelse å komme til det hotellet. Rommene var kjempefine. Der var masse historie, flotte bilder og mange gamle ting. Stuene var bare helt nydelig, flott møblert i behagelige farger. Fikk både kaffe og te. Frokosten var helt topp. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, TrailBlazer795691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Kom med store forventninger da vi har hørt mye positivt, både om sted og mat. Koselig rom, rent og pent. Koselig resepsjon med litt av hvert å få kjøpt. Litt rart de bare har et nøkkelkort når vi er to. Herlig forrett med skalldyr, meget god indrefilet av okse. Koselige kroker i kjelleren med bar og gode sittegrupper.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, KaiStick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser