Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (99)
Filtrer anmeldelser
99 resultater
Vurdering fra reisende
49
38
7
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
38
7
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 99 anmeldelser
Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Strålende sted med ansatte som strekker seg svært langt for at gjestene skal ha det bra. Super frokostbuffet som de også stiller til rådighet for forbipasserende. Alltid mye folk og god stemning. Rikelig med plass gjør at man uansett finner et rolig sted å slå seg ned hvis man heller ønsker fred og ro. Helt topp. Godt at forretningen blomstrer..!

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Torgeir I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lampeland Hotell, Markedsføring på Lampeland Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2022

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Koselig å høre at du er fornøyd med oss. Velkommen innom ved neste anledning.

Mvh Vivian Steen, salgs- og markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2021 via mobile enheter

God verdi for pengene! God service og hyggelige lokaler. Maten var som forventet, god, men ikke gourmet. Et greit utgangspunkt for turer i Blefjell-området, og fint med ulike aktivitetsmuligheter i nærområdet i tillegg. Rommene hadde grei størrelse, badet noe utdatert, men alt i alt et veldig fint opphold!

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 490cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lampeland Hotell, Markedsføring på Lampeland Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2021

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oss. Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh Vivian Steen, salgs- og markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2021

Jeg fikk et rom på hotellet sent på kvelden, som et stop på veien. Oppholdet var ikke planlagt, men jeg hadde rotet meg vekk på noen veier jeg ikke skulle. Servicen fra nattevakten på hotellet var utrolig bra og hyggelig, og er grunnen til at jeg skriver denne anmeldelsen. Hotellet var fint, rent og ordentlig.

Dato for oppholdet: februar 2021
    • Service
1  Takk, K5670IEidap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lampeland Hotell, Markedsføring på Lampeland Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2021

Tusen takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en anmelde av oss. Hyggelig at vi kunne være til hjelp.
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Vivian Steen, salgs- og markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2020 via mobile enheter

Positiv opplevelse på Lampeland Hotell. Vi var en familie gjeng som skulle inspisere hyttebygging på Vegglifjell, og hadde lyst til å prøve dette hotellet. Fine rene rom, med god seng og bra bad. Spiste middag i kafeen, grei og god mat. Frokosten var helt grei. Deilig sild, men savnet speilegg og bacon. Men slik er det.
Lørdags kveld tok vi noen drinker i baren. Deilig drinker, men damen i baren har nok hatt bedre dager. Ellers hyggelige medarbeidere på hotellet. Hyggelig velkomst, og hyggelig utsjekking. Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: november 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Førsteinntrykk: Er dette en bensinstasjon, gatekjøkken, klesbutikk eller selskapslokale? Servicen var halvhjertet (med noen unntak), rommet hadde ett lite vindu og maten holdt gatekjøkken-standard. Konfirmasjoner fra morgen til kveld, og som «vanlig» gjest følte jeg meg til bry.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, andersl613
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lampeland Hotell, Markedsføring på Lampeland Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Leit at dere opplevde oppholdet hos oss slik. Dette var en litt spesiell helg der vi hadde mange konfirmasjoner og selskaper i våre lokaler. Vi ser at det dessverre ble litt begrenset tilbud til andre gjester denne helgen. Vi beklager så mye - håper dere vil ta turen til Lampeland Hotell igjen, ved en senere anledning.

Mvh Vivian Steen
Salgs- og markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser