Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gatekjøkken”

Lampeland Restaurant and Café
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Lampeland
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Supert hvis du liker gatekjøkken-mat. Biffsnadder, burgere, laks, kjøttkaker etc. Potetene var ikke ferdig kokt og sausen var kald.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, andersl613
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
lampelandhotell, Leder  på Lampeland Restaurant and Café, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2020

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Leit at maten ikke svarte til forventningene. Det skal selvfølgelig ikke være slik at poteter ikke er ferdige og at sausen er kald. Vi vil ta dette opp med kjøkkensjefer og daglig leder i kafé, slik at vi kan forbedre rutiner og produkt. Send oss gjerne en mail til hotellets daglig leder, på post@lampeland.no, med dato/tid for besøket - slik at vi kan ta en intern gjennomgang av hendelsen.

Mvh Vivian Steen
Salgs- og markedsansvarlig

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 42 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

Koselig sted. Vi bestilte 5 Hamburgertallerken . Maten var tam og kokken hadde overstekt kjøttet . Vi skulle ha gått over gata til Circle K istedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anisa11122211
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi tok en stopp her for en matbit, hyggelig betjening, rent og pent, maten kom raskt, og her så og merket jeg at det var kokk med hjerte på rette plass som har laget maten, store porsjoner, anbefales virkelig for alle, tommel opp.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, JohnChefNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2020

Beefburgeren jeg bestilte var 200gram og godt fylt med ferske grønnsaker, salat, tomat, agurk, to typer løk og så egentlig fristende ut sammenlignet med tidligere opplevelser. Dessverre var ikke brødet varmet, det i bunn var kaldt og litt vassent og burgeren ble fort kald. Det tar litt tid å spise 200g, og man vil jo gjerne nyte smakene. Selve burgeren må jeg dessverre si var godt gjennomstekt og litt tørr i konsistensen. Dette ble kompensert med akkurat passe mengde dressing, ost og bacon. For 179 kroner inklusive pommes frites til 40, er prisen ikke i overensstemmelse med det man forventer av smaksopplevelse. Pommes frites’en var tydeligvis stekt på veldig høy varme i litt for kort tid, den var glassert uten brunfargenpå utsiden og myk inni, etterhvert som den kjølnet seg litt fakt den på en måte sammen og mistet sprøheten. Litt lengre steketid på noe lavere varme kunne kanskje hjulpet her. Ellers var porsjonen raus. Damen som jobbet alene på kjøkkenet bar preg av å ha det travelt, det var nemlig en person før meg som hadde bestilt pølser og pommes frites. Hun løp frem og tilbake mellom ingrediensene og de plastpakkede porsjonsposene med pommes frites måtte også pakkes ut. Her må det være travelt for de ansatte når hyttefolket tar en rast, Tolv minutter tok det å få maten og det er ingen grunn til at man skal behøve løpe hit og dit med høyt stressnivå for å servere dette. Bedre organisering anbefales. Dessverre syns jeg ikke dette holder helt til pallplassering,

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, christiantvestvi2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2020 via mobile enheter

Grei plass å stoppe, godt utvalg og god, rimelig mat. Både cafe og gatekjøkken, noe for alle. Godt med parkering. Tar litt tid å få maten, men det er bare et kvalitetsstempel.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Lampeland Restaurant and Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din