Beefburgeren jeg bestilte var 200gram og godt fylt med ferske grønnsaker, salat, tomat, agurk, to typer løk og så egentlig fristende ut sammenlignet med tidligere opplevelser. Dessverre var ikke brødet varmet, det i bunn var kaldt og litt vassent og burgeren ble fort kald. Det tar litt tid å spise 200g, og man vil jo gjerne nyte smakene. Selve burgeren må jeg dessverre si var godt gjennomstekt og litt tørr i konsistensen. Dette ble kompensert med akkurat passe mengde dressing, ost og bacon. For 179 kroner inklusive pommes frites til 40, er prisen ikke i overensstemmelse med det man forventer av smaksopplevelse. Pommes frites’en var tydeligvis stekt på veldig høy varme i litt for kort tid, den var glassert uten brunfargenpå utsiden og myk inni, etterhvert som den kjølnet seg litt fakt den på en måte sammen og mistet sprøheten. Litt lengre steketid på noe lavere varme kunne kanskje hjulpet her. Ellers var porsjonen raus. Damen som jobbet alene på kjøkkenet bar preg av å ha det travelt, det var nemlig en person før meg som hadde bestilt pølser og pommes frites. Hun løp frem og tilbake mellom ingrediensene og de plastpakkede porsjonsposene med pommes frites måtte også pakkes ut. Her må det være travelt for de ansatte når hyttefolket tar en rast, Tolv minutter tok det å få maten og det er ingen grunn til at man skal behøve løpe hit og dit med høyt stressnivå for å servere dette. Bedre organisering anbefales. Dessverre syns jeg ikke dette holder helt til pallplassering,