“Ingen grunn til haste til fergen!!”
Anmeldelse av Lavik Kro

Lavik Kro
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Lavik
Anmeldt 5. oktober 2020

Vi måtte velge signaturburgeren, helt klart. Smaker bra og er mye bedre enn noen fergemat. Vi har fått et nytt syn på det å "ikke nå fergen" etter dette. Neste gang vi passerer på sørgående vil vi kanskje ikke nå fergen, men heller ta en rast her.

Lavik i et nytt smakfullt lys.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, smedbrekka

Anmeldt 28. juli 2020

Ikke dårlig altså.
Vi stoppet der underveis og angret ikke. Ingen stor kafé, men rask og hyggelig betjening.
Suppe er alltid spennende, men dette var godt( en nydelig blomkålsuppe) med bacon og brød og kraftig også.
Dermed ga den oss en god mengde mat å jobbe videre på resten av dagen.

Det så ut til at det var mange lokale (utifra dialekt) som brukte den også, det er vel av de bedre tegn på god mat og stemning.
Her kommer vi gjerne tilbake.

1  Takk, guideOslo
Anmeldt 10. juni 2020

Korona tider og restriksjoner. Raus ordning med levering av mat. Komlene/raspeballene/raspokakone (Voss) er gode som før. Varme ved levering. Underlig prising. Stykkpris høyere desto flere porsjoner som kjøpes...

Dato for besøk: mai 2020
3  Takk, Lars162
Anmeldt 24. mai 2019 via mobile enheter

Jeg syns at stedet var veldig bra. Men signaturburgeren sa de at det var kjøtt kun fra storfe???? Jeg stiller meg veldig stort spørsmål kring detJeg liker ikke sau men burgeren smakt sau. Om di har blandet ut den eller om leverandøren har gjort det vit jeg ikke. Men godt var det ikke.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Patwie
Anmeldt 19. juli 2018

Uteplass og mange bord inne. Roligst i den del som er adskildt fra disken. God wifi. Besøk en torsdag ettermiddag. Da serverte de raspeballer/komle. Blandt de bedre. Gode komler. "Hjemmelaget" kålerabistappe. Intet posepulver her. Mørt og velsmakende saltkjøtt, og en pølsebit som var grei nok. Passe porsjon. Greit priset. Biffstrimler med pommes frittes var og bra. Bra krydret og bra saus. Passelig porsjon av dette og. Raus flaske med kaldt springvann til bordet. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Lars162

Reisende som så på Lavik Kro, så også på

Har du vært i Lavik Kro? Del dine erfaringer!