Torun M
    79.2 km fra Lavik Fjord Hotel
    79.0 km fra Lavik Fjord Hotel
    Se flere hoteller i Lavik
    Anmeldt 28. juni 2020

På vei fra nord til syd må dette være det perfekte stedet. Like i nærheten av kaikanten . Gode parkeringsmuligheter, flott rom de luxe med utsikt mot havet. Virkelig bra. Service veldig bra og vennlig. Flott hus med en fin terasse som innbyr til et glass vin og litt mat. Maten enkel men velsmakende. Ikke noe bråk fra traffik.

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, Anders O
    Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Menyen er godt beskrevet med allergener.Meget god mat med poteter, rotgrønnsaker og salat hver for seg.
    Fin utsikt over kai og fjord.Hyggelig og smilende kelner, enkelt og parkere.Vil anbefale på det varmeste.Rimelig og godt.

Dato for oppholdet: august 2019
    Takk, Robert V
    Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Bestilte dette etter å ha lest bra omtaler og at det var passe på den ruta som eg skulle kjøre. Ligg fint te ved brygga med fin verandar ut mot vatnet. Vart godt teke i mot og forklart om rom, middag og frokost. Veldig reint og fint i hotellet og på rommet. Er det noko eg skulle klage på så er det at dusjen var litt liten, men det gjekk bra. Var ned og fant plass på verandaren og bestillte middag. Det vart noko `heilnorsk` med røkt svinekam. Var den god? Ja kva svarar du på slikt? Jau den var det, akkurat som du ville laga den hvis du var heime og du lagar vel ikkje dårleg mat? Gjer du vel? Dessert med pannekake,is og blåbærsyltetøy? Det smakar alltid. Moro med at dei hadde mange variantar av lokalt bryggeri. Han som serverte meg var fra India, hadde flytta hit frå Oslo. Hadde ein lun humor og veldig blid og høfleg, moro og treffe slik betjening som her! Alt i alt et hotel eg med glede kjem tebake te.

Dato for oppholdet: april 2019
    Takk, Kai T
    Laurens B, Eier på Lavik Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2019

Tusen takk!

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Kjempe koselig plass! Kjekke folk og god mat! Vi spiste kald mat og fikk
    salater, pai, røykelaks, varmrøkt laks, reker, brød og en veldig god lemonade 😊 frisk frukt til dessert 👍🏻 rent og pent! Styr unna veikro maten og stopp her!

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, AnneK1129
    Laurens B, Daglig leder på Lavik Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Tusen takk for tilbakemeldinga!

Anmeldt 4. desember 2017

Vi kom frem mye senere enn vi først trodde, det var mye lengre fra Sykkylven til Lavik enn først antatt!! Kl. 03:00 kom vi frem, og jeg hadde glemt mye av det jeg fikk beskjed om på telefonen, så vi måtte til slutt ringe. Vi ble låst inn, og fikk beskjed om at frokosten skulle stå fremme til vi hadde spist. Det kaller jeg service!!! Flott beliggenhet var det og. Tusen takk for utmerket service

Dato for oppholdet: desember 2017
    Takk, karimerete1957