“Flott kinarestaurant”

Keiser Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Leirvik
Kjøkken: Kinesisk, Thai, Kafé
Anmeldt 15. januar 2019

Mykje mat til ein rimelig penge. God sørvis. Flott beliggenhet i sentrum. Kongbao er super. Kan anbefalast.

Takk, Espen N

Anmeldt 15. januar 2019

Ganske bra kinarestaurant. Rask servering med solide porsjoner. prøvde å velge en rett som ikke var sørsøt, ble lovet det. Stemte ikke helt. merkelig med de norske kinarestaurantene at alt skal smake likt

Takk, svot
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med god mat og variert meny. God service og hyggelig betjening. Et sted som kan anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, kristofferrobbin
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Vi ble ønsket velkommen på tross av at kjøkkenet egentlig hadde stengt, og nøt et deilig måltid i en ren, vakker restaurant. Maten var veldig god, servicen var ekstraordinært bra, og vi hadde en flott middag! Store, gode porsjoner til en bra pris. Veldig fornøyd!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 562piae
Anmeldt 30. mai 2018

Vi kommer ofte her med familien og kollegar. Kvalitet av mat er god og service er bra. Dette kan vi anbefaler !

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Ingo G

Reisende som så på Keiser Restaurant, så også på

Har du vært i Keiser Restaurant? Del dine erfaringer!