Mykje mat til ein rimelig penge. God sørvis. Flott beliggenhet i sentrum. Kongbao er super. Kan anbefalast.
Ganske bra kinarestaurant. Rask servering med solide porsjoner. prøvde å velge en rett som ikke var sørsøt, ble lovet det. Stemte ikke helt. merkelig med de norske kinarestaurantene at alt skal smake likt
Hyggelig restaurant med god mat og variert meny. God service og hyggelig betjening. Et sted som kan anbefales.
Vi ble ønsket velkommen på tross av at kjøkkenet egentlig hadde stengt, og nøt et deilig måltid i en ren, vakker restaurant. Maten var veldig god, servicen var ekstraordinært bra, og vi hadde en flott middag! Store, gode porsjoner til en bra pris. Veldig fornøyd!
Vi kommer ofte her med familien og kollegar. Kvalitet av mat er god og service er bra. Dette kan vi anbefaler !