Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
1
3
1
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
3
1
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 9 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Campingen var fin, med flott sanitæranlegg, campingleder vasket nøye og ofte slik at det alltid var reint i dusj og på toalett. Fin stue som hadde stått ferdig i februar med nydelig utsikt over havet.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, runarjere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Hadde bestilt to hytter, får vite at den ene er dobbeltbooket. Derfor får vi en hytte og to brakker/containere... Får vite av Arild (sjef) at vi ikke får tilbake pengene etter feilbooking og må ta det vi får. Må også betale for vask av containere. Dårlig service, så Arild kan ta seg en bolle!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 755simens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hytte 9 ligger flott til, MEN når utleier gjør feil med booking og ikke gir oss et tilfredsstillende tilbud eller lar oss få penger tilbake når vi vil ha det - da lyser det dårlig service LANG VEI!!! Dette er ikke god kundebehandling eller måten å drive buisness hvis man ønsker god reklame!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, OnAir738813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Ift. Andre campinghytter var dette svært bra både ift. Standard, beliggenhet og renhold. Leide stort båthus til 7 stk hvor det var lyst, god plass, og med flott utsikt til fjorden. Det som kunne vært bedre var antall parkeringsplasser.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, May623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Svært missførnlyd med mitt tre dagers opphold på Sponavik Camping i forbindelse med studier på Stord. Nettside viser svært missvisende bilder og stemmer ikke med standard på rom. Jeg hadde hytte(egentlig en brakke)med to små soverom med 75 cm senger. Taklys i hovedrom gikk ikke ann å skru av, fifte og lys over komfyr fungerte ikke, stekbrettet i ovnen passet ikke(fikk etterhvert et som egentlig ikke passet, men som "verten" fikk til å passe etter litt knot), dusjen var direkte ekkel og skikkelig skitten(Da jeg tok et papir og tørket bittelitt over sidene i dusjen var papiret blitt sort av skit. Verten prøvde å overbevise om at dette var vaskemiddel som hadde stivnet fra vask..., noe som det absolutt ikke var. Fikk etterhvert vite at fusjen ikke var blitt vasket, men hvor lenge det var siden vet jeg ikke.) Gikk man barbent fra badet inn på soverommet ble man også klissete under benene.

Jeg ønsket å få refundert halvparten(750kr) av betalingen på 1500kr, noe jeg selv mente var rimelig for begge to. Men forslaget ble avslått med latter. Etter mye diskusjon fikk jeg kranglet til meg 200kr + gratis utvask, noe jeg selv mener jeg ikke burde ha betaltfor i utgangspungtet da det var svert skittent før ankomst.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Bennykjaerra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser