Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk cousine på sitt beste”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Leirvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var 6 voksne på middag. vi valgte forskjellige retter med hvitløks nanbrød til. En hyggelig servitør kom raskt til og viste oss et fint plassert bord. Maten kom kjapt, og det var store porsjoner. Manglet det noe var de raskt på plass med påfyll. Dette er en av de bedre indiske rest jeg har besøkt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kjellrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 26 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ekte indisk. Har vert på mange indiske restauranter, denne holder absolutt høy klasse. Hyggelig plass og hyggelig personale. Maten var slik indisk skal være. Og så ser vi maten blir laget, første gang jeg har opplevd dette. Kjør på med Pallak Paner Madrass. Ett flott tilskudd til Leirvik.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jankD3214KM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi var for første gang på Stord og fikk anbefalt denne restauranten av hotellet. Vi fikk bord med en gang og svært god service av servitøren på stedet. Han hadde full kontroll på hva på menyen som var glutenfritt og de hadde til og med glutenfritt indisk øl! Gøy! En i følget har lite erfaring med indisk og fikk god hjelp og anbefalinger.
Maten smakte nydelig!! Kan virkelig anbefale denne restauranten til andre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KaroGr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Etter bare gode opplevelser på India Gate i Haugesund, er det kjekt at de også etablerer seg på Stord.

Det er et lite lokale, så her er nok Take away viktig for plassen. Lite og intimt sted.

Men viktigst av alt er den gode maten. Alltid masse farger og gode smaker. Vi ble stapp mette alle sammen.

Endelig en skikkelig restaurant på Stord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

God sørvis, behageleg atmosfære og flott møblement. Kan verkeleg anbefalast. Autentisk kulinarisk oppleving midt i Leirvik.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Jannizzz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Gate, så også på

 

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din