“Kjempegod mat!”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Leirvik
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempefornøyd med maten frå India Gate kvar gong. Har både bestilt bord og bestilt take away fleire gonger, og maten har vore like fantastisk kvar gong. Anbefalast!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, kathrinekk

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

På vår vei mellom Fyllingsdalen og hytta på Karmøy kjører vi transport etappe. Dette innebærer at vi sjelden stopper opp. Men i juli bestemte vi oss for å stoppe og ta en matbit på Leirvik. Valget falt på India Gate. Et utmerket valg har det vist seg. Vi har vært der to ganger i juli, og fått kjempegod mat og hyggelig service. Stedet kan virkelig anbefales. Det er vel verdt "omveien" og en pause på veien.

Takk, Ompen
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Maten smakte helt ypperlig og servitøren var utrolig hyggelig. Denne resturanten kan med god grunn kalle seg den beste i Stord!

1  Takk, runarjere
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var 6 voksne på middag. vi valgte forskjellige retter med hvitløks nanbrød til. En hyggelig servitør kom raskt til og viste oss et fint plassert bord. Maten kom kjapt, og det var store porsjoner. Manglet det noe var de raskt på plass med påfyll. Dette er en av de bedre indiske rest jeg har besøkt.

1  Takk, kjellrg
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ekte indisk. Har vert på mange indiske restauranter, denne holder absolutt høy klasse. Hyggelig plass og hyggelig personale. Maten var slik indisk skal være. Og så ser vi maten blir laget, første gang jeg har opplevd dette. Kjør på med Pallak Paner Madrass. Ett flott tilskudd til Leirvik.

Takk, jankD3214KM

Reisende som så på India Gate, så også på

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!