Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat,god service”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Leirvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Meget god mat,god service hyggelige priser.vi prøvde flere retter alt var meget godt,alt i alt en veldig bra restaurant.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, turbobessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 27 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempefornøyd med maten frå India Gate kvar gong. Har både bestilt bord og bestilt take away fleire gonger, og maten har vore like fantastisk kvar gong. Anbefalast!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, katta116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

På vår vei mellom Fyllingsdalen og hytta på Karmøy kjører vi transport etappe. Dette innebærer at vi sjelden stopper opp. Men i juli bestemte vi oss for å stoppe og ta en matbit på Leirvik. Valget falt på India Gate. Et utmerket valg har det vist seg. Vi har vært der to ganger i juli, og fått kjempegod mat og hyggelig service. Stedet kan virkelig anbefales. Det er vel verdt "omveien" og en pause på veien.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ompen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Maten smakte helt ypperlig og servitøren var utrolig hyggelig. Denne resturanten kan med god grunn kalle seg den beste i Stord!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, runarjere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vi var 6 voksne på middag. vi valgte forskjellige retter med hvitløks nanbrød til. En hyggelig servitør kom raskt til og viste oss et fint plassert bord. Maten kom kjapt, og det var store porsjoner. Manglet det noe var de raskt på plass med påfyll. Dette er en av de bedre indiske rest jeg har besøkt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kjellrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Gate, så også på

 

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din