Vi tilbrakte to netter på Stord hotell. Helt grei pris for overnatting inkludert frokost. Sengene var veldig gode, rene og pene rom. Dessverre var vi plaget av høye stemmer på utsiden sent på kvelden, da vi hadde rom rett over uteområdet. Kveld nummer to ble vi holdt våkne av lyder fra naborommet (normale lyder, ikke spesielt høye) og såpass lytt burde det ikke være mellom rommene. Vi kjørte fra Østlandet og er av de som legger oss tidlig/står opp tidlig. Men det er sånt som skjer.
Mer overraskende var et vel at hotellets restaurant hadde sommerstengt! Etter en dag på farta på Stord hadde vi ønsket oss å spise på hotellet på kvelden. Ingenting galt å si om spisestedet vi fant i Leirvik sentrum, men jeg ønsker å gi tilbakemelding på at restauranten burde være åpen hele året. Det var flere enn oss som etterspurte matservering på kvelden. Når det er sagt er personalet ved hotellet helt topp, smilende, hjelpsomme og vennlige - både i resepsjonen og ved frokostbufféen. Frokosten er alle tiders, med varm mat, kald mat, småkaker og et stort utvalg av kalde drikker. Gir også et stort pluss for svømmebasseng på hotellet.