Andreas O
      46.2 km fra Stord Hotell
      68.7 km fra Stord Hotell
      Se flere hoteller i Leirvik
      Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Jeg er alltid glad når jeg har oppdrag på Stord, slik at jeg kan overnatte på Stord hotell. Allerede i lobbyen kommer luksusfølelsen, med mørkt og stilfullt interiør, skikkelig innbydende loungefølelse. Denne lørdagen ble det servert afternoon tea, og flott pyntede damer i alle aldre nøt sandwich og scones fra lekre etasjefat, noen drakk te, noen avanserte med bobler. Det var hyggelig taffelmusikk og stemningen var høy.

Jeg vurderer innimellom om jeg skal oppgradere hotellrommet mitt når jeg ankommer hoteller, på Stord Hotell er ikke det nødvendig. Jeg føler at et vanlig hotellrom er superior. Det er Nescafémaskin, det er kjøleskap (jeg digger at jeg kan ha youghurt og brus avkjølt på rommet), det er badekåpe og det er lenestol. Enkeltsengen er queensize, noe jeg setter pris på. Du kan se ditt eget innhold på TV, da det kan castes over på den skjermen som er der.

Restauranten byr på god mat, så man har alt man trenger på selve hotellet. Nytt denne gang var deilig sushi som jeg tok med meg opp på rommet.

Om noe skal dra ned så er det at svømmebassenget er borte (vi reiste dit før på helgetur med barna bare for å bade), treningsrommet er bortgjemt og vanskelig å finne, og jeg fikk ikke TV til å virke denne gang.

Uansett, full score og vel så det fra meg.

Takk, CamillaConstanse
      Anmeldt 9. august 2020

Vi kjørte innom på må få. For en opptur. Flott hotel med god restaurant - kjempegod frokost og god service. Vi anbefaler at om Norges-ferien går på vestlandet, så ta en tur hit. Vi kommer nok tilbake hit om vi er på disse kanter senere! STORT SMILEFJES!

1  Takk, vsvidar
      Anmeldt 6. august 2020

Var fint hotell. Rommene og badet var fint. Frokost var OK. Ikke tilbud om laktosefri melk. Skulle vært bedre tiltak under frokost i forhold til korona, full buffe. Personalet under frokosten virket uerfarne.

Takk, 610regine_
      Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Det er ikke alltid antall stjerner har noe å si for standarden. Stord Hotell slår andre såkalte firestjerners hotell vi har bodd på (i samme type rom) denne sommeren.

Godt med parkeringsplasser tilknyttet hotellet.

Fint innredet lobby/fellesområde, restaurant og bar.

Veldig imøtekommende og hyggelige ansatte, både i resepsjon og restaurant.

Flott at barn får en is og godtepose ved innsjekk og at man har kino og et lekeområde.

Vi bodde på en junior suite. Det var veldig gode senger og rent på rommet. Ingen slitasje, men fine møbler. Badet var fint, men ved bruk av badekaret ble gulvet nesten oversvømmet. Det var glovarmt vann i dusjen. Det kan virke som at badet nettopp er pusset opp og at dette bare må justeres.

Anbefaler restauranten! Nydelig middag og god service.
      Frokosten var veldig bra.

Takk, marianns01
      Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det er to år siden vi sist bodde på Stord hotell. I mellomtiden har hotellet fått større restaurant og resepsjonen flyttet til baksiden.
      Rommene er store og fine her, dette er et hotell vi trives på. Stor deilig frokost om morgen, og god service. Gratis parkering til bilen

2  Takk, Terje J